ΕΛΛΑΔΑ. Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Λάκαινα ηθοποιός Βασιλική Τρουφάκου! Η πρωταγωνίστρια του Famagusta περιμένει το πρώτο της παιδί και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε η ίδια με μια ανάρτησή της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλιά και γράφοντας «Η ζωή, το θαύμα της ζωής».

https://www.instagram.com/p/C3hXVyQNjzU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Βασιλική Τρουφάκου σε λίγους μήνες θα υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον σύντροφό της, την ταυτότητα του οποίου κρατά επιμελώς μακριά από τη δημοσιότητα.

«Τα προσωπικά μου είναι πολύ καλά. Τον γάμο δεν τον έχω στο μυαλό μου. Παιδιά και οικογένεια, εννοείται! Τα παιδιά δεν τα έχουμε στην τσέπη μας. Θέλω να πιστεύω ότι συνδυάζονται με τη δουλειά, αλλιώς η γυναίκα πρέπει να κάτσει στο σπίτι και αυτό είναι κάτι που έχει απαντηθεί από την ιστορία», είχε δηλώσει η ίδια σε παλαιότερη συνέντευξή της στην Real Life.

Η Βασιλική Τρουφάκου φέτος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του Mega «Famagusta», ενώ ο ρόλος της θα χρειαστεί σύντομα να προσαρμοστεί, αφού ήδη η κοιλίτσα της έχει αρχίσει να είναι εμφανής.

Ποια είναι η Βασιλική Τρουφάκου

Η Βασιλική Τρουφάκου (Νέα Σμύρνη Αττικής, 1986) είναι Ελληνίδα ηθοποιός με καταγωγή από τα Παπαδιάνικα Λακωνίας.

Είναι απόφοιτη της Δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου αλλά και του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχείου. Έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Κάτω Παρτάλι» αλλά και από θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Νέου Κόσμου όπως η Έντα Γκάμπλερ.

Το 2016, στην τελετή των βραβείων της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, κέρδισε το βραβείο Β’ γυναικείου ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία Ουζερί Τσιτσάνης.

Η πλέον πρόσφατη συμμετοχή της είναι στην δραματική τηλεοπτική σειρά του Mega Channel, Famagusta (2024), στον ρόλο της Ιφιγένειας Χαραλάμπους.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις