Στα κολακευτικά λόγια που είπε για την ίδια η Κατερίνα Ζαρίφη αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, αποκαλύπτοντας ότι πλέον έχει επιλέξει να είναι πιο φυσική, και κάνει μόνο κάποιες θεραπείες περιποίησης.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» η Κατερίνα Ζαρίφη έστειλε προσωπικό μήνυμα στη συνονόματή της παρουσιάστρια, λέγοντας ότι «τον τελευταίο καιρό παραείναι ωραία».

Η Κατερίνα Καινούργιου, από την πλευρά της, μετά την προβολή του κολακευτικού σχολίου για την εξωτερική της εμφάνιση, εξήγησε ότι πλέον «τα θέλω όλα πιο φυσικά», προσθέτοντας ότι «όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα».

Κατερίνα Καινούργιου: Το κολακευτικό σχόλιο της Κατερίνας Ζαρίφη και η απάντησή της

«Να στείλω ένα μήνυμα στην Κατερίνα Καινούργιου, το κορίτσι μου. Τον τελευταίο καιρό παραείναι ωραία. Τι θέλεις, να έρθω από το στούντιο; Μαζέψου και μην ομορφαίνεις άλλο, γιατί θα έρθω από το στούντιο!», καταγράφεται να λέει χαρακτηριστικά η Κατερίνα Ζαρίφη στο μήνυμά της προς την Κατερίνα Καινούργιου.

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα, εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει γεμίσματα και δεν θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, τα πράγματα είναι καλύτερα», απάντησε από την πλευρά της η Κατερίνα Καινούργιου για το κολακευτικό σχόλιο που έλαβε.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις