Σταθερή αξία εδώ και 10 χρόνια το Retro Music Bar στη Σπάρτη...Από την ημέρα ίδρυσης του μέχρι και σήμερα παραμένει πιστό στις αξίες του…Με την ίδια ποιότητα μουσικής και ποτού, πάντα ζεστό και φιλόξενο προσφέρει κάτι το ξεχωριστό στη νυχτερινή διασκέδαση της Σπάρτης…

Ήταν 14 Φεβρουαρίου του 2003 όταν άνοιξαν για πρώτη φορά οι πόρτες αυτής της ζεστής γωνιάς της Σπάρτης... Καινούργιο σε άποψη και νοοτροπία, με ύφος φιλικό αλλά πάνω από όλα Retro...

Από την πρώτη ημέρα κατάθεσε την ταυτότητά του για το μουσικό του ύφος και αυτό διατηρεί ακόμα με επιτυχία! Έλειπε από την πόλη... Ήρθε και έδωσε, μια εναλλακτική πρόταση στον τρόπο διασκέδασης. Ξεκίνησε με αγάπη στη μουσική και την παρέα, σκηνικό που συνεχίζεται μέχρι σήμερα.

Από τον πρώτο ιδιοκτήτη Τάκη Κούρο οπού είχε και την ιδέα αλλά μέχρι και σήμερα με τον Γιώργο Αργυρόπουλο...το Retro συνεχίζει να είναι το BAR της Πόλης και όχι μόνο. Είναι το στέκι μας...από καρδιάς!!!

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου οι ερωτευμένοι με το Retro... αλλά και γενικότερα οι ερωτευμένοι είναι καλεσμένοι σε μια όμορφη γιορτή με καλεσμένους τους Gilt. Ένα συγκρότημα με τα καλύτερα δείγματα στη μουσική σκηνή της πόλης θα συνθέσει το πάζλ της ημέρας των γενεθλίων του Retro!

Ενημερωθείτε για όλα τα events στο Notosevents.gr
ΟΙ φωτογραφίες είναι από την πρώτη ημέρα (14/02/2003)του Retro music bar .