ΕΛΛΑΔΑ. Η Γιούλικα Σκαφιδά μίλησε για τη γέννηση του γιου της και τις αλλαγές που ήρθαν στη ζωή της.

Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» κι αρχικά, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα.

«Έχω αρχίσει να έχω κάποιες προτάσεις για θέατρο και τηλεόραση κι έχω αρχίσει να σκέφτομαι πώς θα τα κουμαντάρω, αν θέλω να βγω στην αγορά εργασίας, αν θέλω να μείνω σπίτι, να μη χάσω χρόνο, αλλά δεν αγχώνομαι. Όπως τόσες άλλες γυναίκες και τόσοι άλλοι άντρες, έτσι κι εγώ θα δουλεύω και το παιδί θα είναι σπίτι με έναν άλλο άνθρωπο», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τις αλλαγές στη ζωή της, ανέφερε: «Επί της ουσίας δεν έχει αλλάξει κάτι. Αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι περνάω πάρα πολύ χρόνο στο σπίτι, το οποίο είχα να το κάνω ίσως κι από τα σχολικά μου χρόνια, γιατί μετά δούλευα συνέχεια και πολύ. Επίσης, αυτό που έχει αλλάξει είναι ότι έχω έναν άνθρωπο που εξαρτάται από μένα στα πάντα κι αυτό δεν είναι βάρος. Είναι μια γλυκιά ευθύνη, γιατί είναι παιδί που έγινε από επιλογή, όχι τυχαία».

Πρόσθεσε επίσης: «Είμαι καλά που έγινε τώρα, δεν νιώθω ότι έχω μεγαλώσει αρκετά. Έχω την πείρα και την εμπειρία, έχω διαβάσει πιο πολύ, έχω ζήσει πιο πολύ, έχω κάνει όλα όσα θα ήθελα, θέλω κι άλλα φυσικά, έχω κάνει τα κουμάντα μου. Δεν νομίζω ότι το νεαρό της ηλικίας είναι πάντα το ατού για να κάνει κάποιος παιδί. Πιστεύω ότι είμαι ακόμα πολύ δυναμική και ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο για να παίζουμε, να χορεύουμε, να τραγουδάμε, να κάνουμε σπορ».

Τέλος, μίλησε για την προσωπική της ζωή κι απάντησε σε όσους λένε ότι το παιδί της μεγαλώνει σε μονογονεϊκή οικογένεια.

«Δεν είμαι μονογονεϊκή οικογένεια, δεν ξέρω γιατί υπάρχει αυτή η άποψη. Απλά δεν έχω παντρευτεί. Δεν το μεγαλώνω μόνη μου το παιδί. Σε όποια ερώτηση έχει να μου κάνει το παιδί, είμαι εδώ για να του απαντήσω με θάρρος κι αλήθεια, όπως κάθε γονέας στο παιδί του κι οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσει, είμαι εδώ να τον βοηθήσω. Θα εξηγήσουμε μαζί στα άλλα παιδάκια τη διαφορετικότητα μπορεί να έχει εκείνος από μια άλλη οικογένεια ή τι διαφορετικό μπορεί να έχει ένα παιδάκι από εκείνον κι όλα τα παιδάκια να είναι χαρούμενα, να παίζουμε μαζί και να έχουν αγάπη. Αυτό έχει σημασία», είπε κλείνοντας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις