ΕΛΛΑΔΑ. Με αφορμή το τραγούδι του συνθέτη που ακούστηκε on air στην εκπομπή της, η Αννίτα Πάνια στην αρχική της τοποθέτηση σημείωσε: «Νίκο Καρβέλα σε αγαπάμε πολύ ρε φίλε για όλους τους λόγους αυτούς και όλα αυτά που είσαι μαζί».

Όμως, στη συνέχεια τοποθετήθηκε και για το βίντεο που έγινε viral από το απόσπασμα της συνέντευξης, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Μιας και ακούμε Νίκο Καρβέλα, θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι. Είχα σκοπό να το κάνω με έναν άλλο τρόπο αλλά θέλω να το κάνω. Έγινε μια συνέντευξη τις προάλλες, την είδαμε όλοι και κάποιοι ταυτίστηκαν, κάποιοι άλλοι όχι και αυτό είναι δικαίωμα όλων.

Την ίδια στιγμή, παράλληλα, έτρεξε στα social media ένα έξυπνο, χιουμοριστικό βιντεάκι που περιγράφει μια κίνηση του Νίκου την ώρα που κάθεται στην καρέκλα και την περιγράφει σαν να είναι μια στιγμή φυσικής ανάγκης. Θέλω να πω ότι και ο Νίκος έχει πάρα πολύ χιούμορ και όλοι το είδαν με χιούμορ αλλά να πούμε ότι αυτό είναι αποτέλεσμα και προϊόν κάποιου μοντάζ που έχει γίνει και δεν έχει καμία σχέση με τέτοιου είδους συμπεριφορά», ανέφερε η Αννίτα Πάνια.

Κάτι το οποίο επισήμανε και αργότερα στα λεγόμενά της: «Το λέω και το υπογράφω αυτό το πράγμα γιατί τυγχάνει να τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά. Άρα λοιπόν γουστάρουμε το χιούμορ, γουστάρουμε την πλάκα, ξεκαθαρίζουμε κιόλας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν έπαιξε ποτέ μιας και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις