ΝΕΜΕΑ. Οι υποχρεώσεις της Σίας Κοσιώνη μέσα στην εβδομάδα είναι πολλές, τα Σαββατοκύριακα όμως είναι αφιερωμένα στη οικογένειά της και ειδικά στον γιο της Δήμο, καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη.

Έτσι και αυτό το Σαββατοκύριακο η Σία Σοσιώνη εκμεταλλεύτηκε τις ανεβασμένες θερμοκρασίες και τον ιδιαίτερα ανοιξιάτικο καιρό και έκανε μια εκδρομή με τον 6,5 ετών γιο της.

Αυτή τη φορά επισκέφτηκαν έναν κοντινό προορισμό που βρίσκεται σε απόσταση μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα. Ο λόγος για τη Νεμέα στην Κορινθία, ένας αγαπημένος τόπος με αγαπημένη ιστορία.

Το Σαββατοκύριακο της Σίας Κοσιώνη στη Νεμέα Κορινθίας

«Οι δρόμοι του κρασιού, οι δρόμοι της ιστορίας, οι δρόμοι της φύσης, οι δρόμοι μας…» έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη την οποία συνόδευσε με μια σειρά φωτογραφίων. Μάλιστα σε μία από αυτές τη βλέπουμε να περπατά πιασμένη χέρι - χέρι με τον γιο της Δήμο που έχει μεγαλώσει πολύ.

Σε συνέντευξή της στον Αρη Καβατζίκη για την καθημερινότητά της με το παιδί, η Σία Κοσιώνη έχει εξομολογηθεί: «Είναι παντού, στον ΣΚΑΪ μού κάνουν πλάκα που είμαι στον διάδρομο και τον ρωτάω με βιντεοκλήση αν έφαγε το φρούτο του. Όταν μιλάω με το παιδί, δεν μπαίνει κανείς στο γραφείο. Κι όχι μόνο έχει εισχωρήσει για τα καλά, αλλά έχω δημιουργήσει ελεύθερο χρόνο γι’ αυτόν. Δε θα μπορούσα να μεγαλώνω ένα παιδί με πλήρη απουσία μου. Το θέμα είναι να κάνεις ένα παιδί και να του δώσεις ό,τι μπορείς.

Εγώ μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία. Τα πρωινά μου, μέχρι να πάει στο σχολείο, του ανήκαν, κι ήταν όλες οι ώρες δημιουργικές. Όπως είναι πλέον τα Σαββατοκύριακά μας. Οι φίλες μου λένε ότι τον ταλαιπωρώ: θα πάμε στο πάρκο, στο μουσείο, του εξηγώ τι είναι το κάθε φυτό, από τι είναι φτιαγμένο το οτιδήποτε, τι είναι το νερό, πολλές πληροφορίες! Το μεσημέρι τον παίρνω πάντα εγώ από το σχολείο, βάζουμε διαπασών μουσική στο αυτοκίνητο, τραγουδάμε, τρώμε μαζί, παίζουμε και μετά φεύγω. Τον πιάνει, μάλιστα, και αγωνία, με ρωτάει: “Μαμά, πόση ώρα έχουμε μέχρι να φύγεις για τη δουλειά;”».

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Σία Κοσιώνη

https://www.instagram.com/p/C5dfUtWIF7N/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πηγή: bovary.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις