Εν όψει των Αγίων Ημερών που πλησιάζουν, κάθε άνδρας θέλει να έχει άρτια εμφάνιση και προσπαθεί να δημιουργεί το καλύτερο ανδρικό ντύσιμο για Πάσχα. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό πως τις ημέρες αυτές, τόσο στο δρόμο, όσο και στα διάφορα καταστήματα υπάρχει πλήθος κόσμου. Επομένως, θα θέλετε να ξεχωρίσετε και να τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας. Υπάρχουν πολλοί συνδυασμοί που μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε κομψοί, και παράλληλα άνετοι. Ένας από αυτούς είναι το πουκάμισο με το σακάκι. Ένας άλλος είναι το μπλε πουκάμισο με το λευκό παντελόνι, ή ο πιο κλασικός, ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι chinos. Παρακάτω, ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός για το τι να φορέσετε τις μέρες του Πάσχα.

Πουκάμισο και σακάκι

Το πουκάμισο και σακάκι είναι ένας κλασικός συνδυασμός που μπορεί να φορεθεί ακόμη και την Ανάσταση. Είναι κατάλληλος για κάθε ηλικία και σωματότυπο. Προτιμήστε διαφορετικά χρώματα σε σακάκι και παντελόνι. Όμως, το πουκάμισο είναι προτιμότερο να είναι στα χρώματα του σακακιού. Για παράδειγμα, με μπλε σακάκι φορέστε γαλάζιο πουκάμισο.

Δερμάτινο μπουφάν

Το δερμάτινο μπουφάν είναι πάντοτε στη μόδα. Την ίδια στιγμή, εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Για να είστε κομψοί, προτιμήστε ένα μπουφάν που είναι σε κλασικό χρώμα, όπως καφέ ή μαύρο, διότι ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα σας. Συνδυάστε το με T-shirts, ή για μια βραδινή έξοδο με ένα πουκάμισο και λευκά sneakers.

Τζιν παντελόνι και σακάκι

Στους πιο μοδάτους συνδυασμούς που μπορείτε να προχωρήσετε ανήκουν το σακάκι με το τζιν παντελόνι. Προτιμήστε να φορέσετε ένα σκουρόχρωμο τζιν και να το συνδυάσετε με λευκό πουκάμισο και το σακάκι της επιλογής σας.

Πουκάμισο και παντελόνι chinos

Σε περίπτωση που αναρωτιέστε τι να φορέσετε το Πάσχα, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να φορέσετε ένα παντελόνι chinos με ένα επίσημο πουκάμισο. Προτιμήστε τις ανοιξιάτικες, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, διότι είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας.

Ζακέτα αντί για μπουφάν

Μια πλεκτή ζακέτα λειτουργεί ως μπουφάν τις ζεστές ημέρες της άνοιξης. Με τον τρόπο αυτό, θα είστε δροσεροί και άνετοι. Προτιμήστε να τη φορέσετε με ένα τζιν και ένα υφασμάτινο παντελόνι. Φορέστε και τα γυαλιά ηλίου σας για να είστε πάντα κομψοί.

Μπλε πουκάμισο και λευκό παντελόνι

Το μπλε χαρίζει γοητεία σε κάθε άνδρα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί υπέροχα με το λευκό. Για έξτρα κομψότητα, εντάξτε το στοιχείο του καφέ, όπως για παράδειγμα μια καφέ ζώνη ή καφέ παπούτσια. Σε περίπτωση που γιορτάσετε την Ανάσταση σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή, όπως την Καλαμάτα, να είστε έτοιμοι να ξεχωρίσετε.

Ντύσιμο με ανοιξιάτικη καμπαρντίνα

Η καμπαρντίνα είναι από τα πιο στιλάτα παντελόνια την περίοδο της άνοιξης. Μάλιστα, μπορείτε να τη φορέσετε με όλα σας τα ρούχα. Σε περίπτωση που έχει βροχερό καιρό, συνδυάστε την με μποτάκια, και τζιν παντελόνι.

Τζιν μπουφάν

Το τζιν μπουφάν είναι ένα κομψό ένδυμα, που δίνει στυλ σε όσους τα φορούν. Για να το απογειώσετε, προσπαθήστε να κάνετε ένα total denim look, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο και ένα τζιν παντελόνι. Όμως, για να είναι το στυλ αυτό πετυχημένο, σας προτείνουμε να επιλέξετε πιο σκούρες αποχρώσεις για πουκάμισο και παντελόνι σε σχέση με αυτές του μπουφάν.

Ακόμη και με τους πιο απλούς συνδυασμούς, το ανδρικό ντύσιμο για Πάσχα μπορεί να γίνει αρκετά επιτυχημένο. Συνδυασμοί όπως το πουκάμισο με το παντελόνι, τζιν παντελόνι με σακάκι, ή μπλε πουκάμισο με λευκό παντελόνι θα κάνουν τη διαφορά και θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε πολλά κοπλιμέντα από τους γύρω σας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις