ΕΛΛΑΔΑ. H Αθηνά Οικονομάκου πριν από μία εβδομάδα ανακοινώσει το χωρισμό της είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά το κομμάτι «Λουλούδι του δρόμου».

Μία εβδομάδα πριν, η Αθηνά Οικονομάκου είχε δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok ένα βίντεο, στο οποίο τραγουδά μέσα στο αυτοκίνητό της.

Αν και τότε, δεν ήταν γνωστό ότι το ζευγάρι βάζει τέλος στον γάμο του, το κομμάτι που επέλεξε να ακούσει η ηθοποιός φαίνεται πως είχε νόημα για την ίδια, αφού μιλάει για χωρισμό.

Οι στίχοι αναφέρουν: «Βρεγμένα χαρτιά και λόγια πνιγμένα μέσα στου έρωτα τον μαύρο βυθό, και λέω πως δεν γράφτηκαν για μένα για να μπορέσω να περάσω και αυτό. Που όσα με νοιάζουν σε σένα όλα μοιάζουν και είναι επικίνδυνο να το αρνηθώ, να κάνω ξανά πως δεν σε θέλω ν’ αποφασίσω να ντυθώ και να βγω. Να μην πιστεύω πως πονάει η αγάπη. Τώρα είμαι μέσα στη νύχτα, στη μέση του κόσμου σαν λουλούδι ανθισμένο. Πονάει η αγάπη κι αυτό είναι κάτι, παρηγοριά κι ελπίδα να περιμένω. Σαν λουλούδι ανθισμένο… Γι’ άλλη αγάπη κομμένο… Αθόρυβα όμως νικάει ο χρόνος και είναι επικίνδυνο να μείνω εδώ. Το σπίτι μου τώρα είναι ο δρόμος για να μπορέσω να περάσω και αυτό».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις