ΕΛΛΑΔΑ. Στην Ελλάδα για πρώτη φορά η Μις Υφήλιος 2023, Sheynnis Palacios.

Η 23χρονη καλλονή επισκέφθηκε την Ακρόπολη και το μουσείο της, είδε από κοντά τον Παρθενώνα.

Δείτε φωτογραφίες:

Επιπλέον, θα ξεναγηθεί από τον Δήμο Λουτρακίου, στον Ισθμό της Κορίνθου και τον Ναό της Ήρας.

Ο Πρόεδρος των Εθνικών Καλλιστείων GS HELLAS, Γιώργος Κούβαρης δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι για τον ερχομό της διοίκησης του Miss Universe, αλλά και της ίδιας της Sheynnis Palacios. Με αυτόν τον τρόπο το όραμά μας μεγαλώνει ακόμα πιο πολύ. Όλη η Υφήλιος θα δει την Ελλάδα και τον πολιτισμό μας, αφού όλο αυτό θα προβληθεί παγκοσμίως. Πρόκειται για τεράστια προβολή για την Ελλάδα, τόσο τουριστικά όσο και πολιτιστικά. Όλα αυτά με την στήριξη και αρωγή του International Association Culture Diplomacy (IACD)».

Ποια είναι η Sheynnis Palacios

Η Σέινις Παλάσιος (πλήρες όνομα: Sheynnis Alondra Palacios Cornejo Σέινις Αλόντρα Παλάσιος Κορνέχο, γεννημένη 30 Μαΐου 2000) είναι μοντέλο, τηλεπαρουσιάστρια και δημοσιογράφος από τη Νικαράγουα που στέφθηκε Μις Υφήλιος το 2023.

Έχοντας στεφθεί στο παρελθόν Μις Νικαράγουα 2023, είναι η πρώτη Νικαραγουανή που κέρδισε τα Μις Υφήλιος και η πρώτη που κέρδισε έναν από τους διεθνείς διαγωνισμούς ομορφιάς.

Γεννήθηκε στο Γερμανικό Νοσοκομείο Νικαράγουας στη Μανάγκουα. Μεγάλωσε στην πόλη Ντιριάμπα και σπούδασε στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Salle Managua στη Μανάγκουα, πριν ενδιαφερθεί για τα καλλιστεία. Ενώ ήταν φοιτήτρια, έπαιζε βόλεϊ στην ομάδα πανεπιστήμιου. Είχε υποστεί bulling κατά τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο, ενώ υπέφερε από κρίσεις άγχους, που αργότερα την ενέπνευσε να υιοθετήσει την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία.

Πριν γίνει Μις Υφήλιος, παρουσίαζε μια εκπομπή με τίτλο «Κατανοήστε το μυαλό σας», η οποία συζητούσε θέματα σχετικά με την ψυχική υγεία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις