ΕΛΛΑΔΑ. Μια φωτογραφία του Πάνου Μιχαλόπουλου, από το όχι τόσο μακρινό παρελθόν, έφερε στο φως το προφίλ «nostalgoi» στο Instagram.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, έχοντας επιλέξει εδώ και αρκετά χρόνια να βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ζει στην Καλαμάτα, όπου ασχολείται με τα κτήματά του.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποτραβηχτεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα ήδη από το 2009, με την τελευταία του δημόσια εμφάνιση να γίνεται το 2011, ενώ ελάχιστα είναι και τα στιγμιότυπα στα οποία έχει καταγραφεί έκτοτε.

Πάνος Μιχαλόπουλος: «Είδωλο» γράφουν οι fans του ηθοποιού για τη φωτό του με τις θαυμάστριες

Προ μερικών ημερών το προφίλ «nostalgoi» στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ’80, με τον ηθοποιό να καταγράφεται στο όχι και τόσο μακρινό παρελθόν, κάτι που «μαρτυρούν» τα μαλλιά του, τα οποία είχαν ήδη γκριζάρει.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο ο Πάνος Μιχαλόπουλος απαθανατίζεται με καλοκαιρινή αμφίεση, πιθανότατα σε κάποιο beach bar, να ποζάρει αγκαλιά με τρεις θαυμάστριές του.

https://www.instagram.com/p/C7rMkVpKAAw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φωτογραφία του αγαπημένου ηθοποιού ενθουσίασε τους followers του λογαριασμού, οι οποίοι εξέφρασαν στα σχόλια τον θαυμασμό τους στο πρόσωπο του Πάνου Μιχαλόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον, μεταξύ άλλων, «υπέροχο» και «είδωλο».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις