Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου – Η ανάρτηση μετά τη χειρουργική επέμβαση
Η Δήμητρα Κατσαφάδου ενημέρωσε μέσω Instagram ότι όλα πήγαν καλά μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.
ΑΘΗΝΑ. Στο νοσοκομείο βρέθηκε η Δήμητρα Κατσαφάδου, καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, όπως γνωστοποίησε η ίδια μέσω ανάρτησης στα social media. Η γνωστή επιχειρηματίας διαβεβαίωσε τους ακολούθους της ότι όλα εξελίχθηκαν ομαλά και ότι η επέμβαση δεν σχετίζεται με κάποιο νόσο.
Η ανάρτηση της Δήμητρας Κατσαφάδου μετά το χειρουργείο
Την Τρίτη (2/6), η Δήμητρα Κατσαφάδου δημοσίευσε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς της φίλους ότι υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
Η επιχειρηματίας δεν αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί, ωστόσο θέλησε να καθησυχάσει όσους ανησύχησαν για την κατάσταση της υγείας της.
Τι έγραψε η Δήμητρα Κατσαφάδου μετά την επέμβαση
«Όλα πήγαν καλά αγάπες μου… Ήταν μια απλή επέμβαση που έπρεπε να κάνω!
Είμαι με τη βοήθεια του Θεού πολύ καλά! Να θυμάστε ότι με την αγάπη σας κάνω όλα τα άλματα πάνω από κάθε φόβο…
Το πολυτιμότερο αγαθό μας είναι η υγεία ψυχική και σωματική… Όσα χρήματα και να έχεις, όση δόξα κι αν αποκτήσεις, όλα είναι πολύ μικρά σε σχέση με το νόημα της ζωής… Μην ανησυχήσετε! Δε σχετίζεται με κάποια νόσο! Όλα είναι υπέροχα!
Δε σας αγαπάω απλά… σας λατρεύω!»
Καθησύχασε τους ακολούθους της
Η Δήμητρα Κατσαφάδου έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο γεγονός ότι η επέμβαση δεν σχετίζεται με κάποιο νόσο.
«Μην ανησυχήσετε! Δε σχετίζεται με κάποια νόσο! Όλα είναι υπέροχα!», ανέφερε μεταξύ άλλων στο μήνυμά της.
Στο τέλος της ανάρτησης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη και την αγάπη που της δείχνει.
Η πίστη που τη συνόδευσε στο νοσοκομείο
Στη φωτογραφία που δημοσίευσε από το δωμάτιο του νοσοκομείου διακρίνονται εικόνες αγίων και του Ιησού, τις οποίες είχε μαζί της κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της.
Η επιχειρηματίας δεν έχει κρύψει ποτέ τη βαθιά θρησκευτική της πίστη, κάτι που φάνηκε και από τη φωτογραφία που δημοσίευσε.
Η πρόσφατη αναφορά στην προσφορά προς τον συνάνθρωπο
Πρόσφατα, σε συνέντευξή της, η γνωστή επιχειρηματίας είχε μιλήσει για τη σημασία της προσφοράς και της αλληλεγγύης.
«Και στον άσσο να μείνω, εγώ θα τα ξανακάνω με την αγάπη του κόσμου. Τάμα μου είναι να τα δώσω όλα και θα το δείτε και δεσμεύομαι δημόσια. Αυτά δεν είναι τίποτα τώρα. Σημασία είχε όταν είχα 20 ευρώ στην τσέπη που τα έδινα στον οδοκαθαριστή στον δρόμο», είχε δηλώσει, αναφερόμενη στη φιλοσοφία ζωής που ακολουθεί.