Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Παιδική Χριστουγεννιάτικη Γιορτή στον Καραβά. Η γιορτή, την οποία διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά πραγματοποιήθηκε στο κυλικείο του χωριού την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στις 6.00 το απόγευμα, σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα.
Η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη αφού στη γιορτή συμμετείχαν περίπου πενήντα παιδιά. Το γιορτινό τραπέζι ήταν από νωρίς στρωμένο με χυμούς και πίτσες, γλυκά και άλλα φαγώσιμα, και παράλληλα ο χώρος ήταν στολισμένος με χριστουγεννιάτικες νότες και μουσικές.

Σε ένα χώρο γεμάτο από πολλές παιδικές φωνές και παιχνίδια δεν ήταν φυσικό να λείπει ο Άι-Βασίλης, που έκανε την εμφάνισή του γεμάτος δώρα για τα παιδιά.

Φέτος, τα δώρα ήταν σχολικά είδη και γραφική ύλη από το «Χαμόγελο του παιδιού», τη UNICEF και το «Κάνε μια ευχή - Ελλάδος». Με την κίνηση αυτή ο Σύλλογος θέλησε να στηρίξει φιλανθρωπικές οργανώσεις, που στόχο έχουν την προστασία του παιδιού και να περάσει το μήνυμα στα παιδιά πως λαμβάνοντας το δώρο τους, έκαναν κι εκείνα δώρο σε παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καραβά ευχαριστεί όλους όσους εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η Γιορτή, το εργοστάσιο «Λακωνία» για την προσφορά των χυμών, τους γονείς για την προσφορά γλυκισμάτων και φαγώσιμων, τα παιδιά που ομόρφυναν το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς και τον Άι-Βασίλη που επισκέφτηκε και φέτος το δραστήριο χωριό.

Πηγή: e-karavas.gr