ΕΛΛΑΔΑ. Bachelor: Μια εβδομάδα πριν από τον μεγάλο τελικό η αγωνία χτυπάει κόκκινο για το ποια από τις παίκτριες θα κερδίσει τελικά την «μάχη» της αγάπης και θα επιλεγεί από τον Παναγιώτη. Ο τελικός του δημοφιλούς reality παιχνιδιού του Alpha αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, στη Μάνη, με τα spoilers την ίδια ώρα να δίνουν και να παίρνουν αναφορικά με το ποια κοπέλα θα κερδίσει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη.

Η Ναταλία Γερμανού «αποκάλυψε» σήμερα μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», τι θα παρακολουθήσουμε στους δέκτες μας την Τετάρτη, την Πέμπτη και την Παρασκευή!

Η Ναταλία Γερμανού τόνισε: «Στο σημείο αυτό θα σας κάνω ένα μικρό spoiler. Να σας πω ότι Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή έχουμε Bachelor την ερχόμενη εβδομάδα. Τρία βράδια συνεχόμενα και θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις. Τετάρτη έχουμε μια αποχώρηση, Πέμπτη έχουμε και άλλη αποχώρηση και την Παρασκευή είναι το grand finale. Την Παρασκευή ο Παναγιώτης θα κληθεί να αποφασίσει ανάμεσα στα δύο κορίτσια την εκλεκτή της καρδιάς του».

Σημειώνεται ότι στο παιχνίδι παραμένουν η Νικόλ, η Βίβιαν, η Αντζελίνα και η Ραφαέλα.

Ο τελικός όπως έχει γίνει γνωστό έχει γυριστεί στη Μάνη, την ιδιαίτερη πατρίδα του Παναγιώτη και σύμφωνα με τα τελευταία spoilers στον τελικό θα βρίσκονται η Νικόλ και η Βίβιαν με την πρώτη να κερδίζει τελικά την καρδιά του Παναγιώτη.

Φωτογραφίες μάλιστα είδαν το φως της δημοσιότητας μέσα από τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, οι οποίες απεικονίζουν τον Παναγιώτη αγκαλιά με τη Νικόλ, να περπατούν σε κάποια γραφικά στενά, που μοιάζουν να βρίσκονται στη Μάνη. Μάλιστα και οι δυο τους φοράνε χειμωνιάτικα ρούχα, πράγμα που σημαίνει πως τα πλάνα είναι από πρόσφατα γυρίσματα.