ΕΛΛΑΔΑ. Την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της διανύει η Αθηνά Οικονομάκου αυτό το διάστημα. Μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης, η γνωστή ηθοποιός ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της και έτσι θα ολοκληρώσει την οικογενειακή της ευτυχία με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Μάλιστα, λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τον ερχομό του δευτέρου παιδιού της στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα.

«Αισθάνομαι χαρούμενη. Ευτυχισμένη είμαι. Το θέλαμε πολύ, αλλά η καθημερινότητα, όπως βλέπεις, συνεχίζεται. Σε λίγο καιρό θα έρθει το νέο μέλος, όχι τώρα. Έχει περάσει ο καιρός, για αυτό αποφάσισα να το πω μόνη μου. Όλοι οι δημοσιογράφοι και πολλοί άνθρωποι του χώρου, παρόλο που το ήξεραν, το σεβάστηκαν και σεβάστηκαν την ιδιωτικότητα αυτού του γεγονότος και ότι εγώ δεν ήμουν ακόμα έτοιμη να μιλήσω, οπότε ευχαριστώ πολύ. Δεν θα ανακοινώσουμε ακόμα το φύλο. Εντάξει, φτάνει. Μαζί ήμασταν με τον σύζυγό μου, όταν το έμαθα. Συζητάμε σιγά σιγα με τον Μάξιμο, έχει καταλάβει κάποια πράγματα. Βλέπει την κοιλίτσα και εξοικειώνεται, αλλά όλα αλλάζουν όταν βλέπει το μωρό… Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Η εγκυμοσύνη έχει ενταχθεί στα επεισόδια της σειράς, αλλά δεν το έχουμε δει ακόμα.», δήλωσε μεταξύ άλλων η Αθηνά Οικονομάκου στο δημοσιογράφο, μη μπορώντας να κρύψει την ευτυχία της.

Ειδήσεις σήμερα:

Άφησαν οικογένεια με μικρό παιδί και έγκυο μητέρα χωρίς ρεύμα!

Covid-19: Ακόμα 5 μέρες σε κλοιό Σπάρτη και Αργολίδα!

Εντυπωσιακό! Δύο αρχιτέκτονες φτιάχνουν σύγχρονα πυργόσπιτα στη Μάνη!

Ανησυχία στην Πελοπόννησο για τα κρούσματα!

Έρχονται 100 νέα επενδυτικά σχέδια για mega φωτοβολταϊκές και αιολικές μονάδες και στην Πελοπόννησο!