Η Σπαρτιάτισσα Τζίνα Αλιμόνου μέσα από το βίντεο στο κανάλι της στο YouTube μας αποκαλύπτει τους πιο κομψούς συνδυασμούς με πουλόβερ.

EΛΛΑΔΑ. Η Τζίνα Αλιμόνου είναι η δημιουργός του καναλιού «Goodlife by Gina» στο YouTube, το οποίο έχει χιλιάδες subscribers, ενώ κάθε βίντεο που ανεβάζει συγκεντρώνει αμέτρητα views. Η ίδια μοιράζεται συμβουλές ευεξίας και πολύτιμα wellness tips, αλλά και στιλιστικές συμβουλές, που είναι πολύτιμες για τη μοντέρνα γυναίκα που εκτιμά τη σύγχρονη αισθητική.

Μέσα από το τελευταίο της βίντεο, η Τζίνα Αλιμόνου προτείνει ευφάνταστους τρόπους για να συνδυάσετε το πουλόβερ, ένα από τα πιο basic κομμάτια στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, που της λύνει τα χέρια όταν θέλει να είναι στιλάτη κομψή -ακόμα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

«Κρύο σημαίνει μαλακά και ζεστά πουλόβερ! Πάμε να δούμε μαζί, 10+1 συνδυασμούς με πουλόβερ για πολλά και διαφορετικά looks με το αγαπημένο χειμωνιάτικο ρούχο που φοράμε ακόμα και στο σπίτι!» διαβάζουμε στην περιγραφή του βίντεο.

Μέσα σε λίγα λεπτά, η Τζίνα Αλιμόνου προτείνει στιλάτα combos με πουλόβερ. Είτε θέλουμε να το φορέσουμε με παντελόνι είτε με τζιν είτε με φούστα, μας δίνει πολύτιμα tips για στιλάτα looks που εντυπωσιάζουν και είναι ιδανικά για το πρωί στο γραφείο ή για τη βραδινή βόλτα.

«Το πουλόβερ είναι ένα απαραίτητο ρούχο για τον χειμώνα και φοριέται παντού. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι πρέπει να φοριέται με έναν τρόπο ανιαρό» ακούμε την Τζίνα Αλιμόνου να λέει κατά τη διάρκεια του βίντεο, πριν ξεκινήσει να απαριθμεί τους μοδάτους συνδυασμούς.