Οι ολόσωμες φωτογραφίες που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου με φουσκωμένη κοιλίτσα!

ΕΛΛΑΔΑ. Παρά την δύσκολη περίοδο που βιώνουμε, η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μία από τις ομορφότερες περιόδους της ζωής της καθώς σε λίγο καιρό θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερό της μωράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχόπουλο.

Να θυμίσουμε πως η γνωστή ηθοποιός θέλησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για αρκετό καιρό, και αποφάσισε να την αποκαλύψει μόνο όταν δεν μπορούσε να κρύψει πλέον την κοιλίτσα της.

Στης 14ης Ιανουαρίου, κρατώντας τον γιο της, Μάξιμο, στην αγκαλιά της, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακολούθους τα ευχάριστα νέα. «Η ευτυχία και η κοιλιά μου δεν κρύβονται πια», έγραψε η Αθηνά Οικονομάκου.

Σε νέο post της Αθηνάς στον προσωπικό της λογαριασμό τρεις ολόσωμες φωτογραφίες, όπου περπατά με στυλ στους δρόμους της Αθήνας και η κοιλίτσα δεν κρύβεται πια.

«Ολόσωμη φωτογραφία ζητήσατε; Ε, ορίστε! Λίγο καμουφλαρισμένη είμαι βέβαια με αυτά τα ρούχα αλλά δεν το έκανα επίτηδες, ειλικρινά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της.