ΝΑΥΠΛΙΟ. Στην ακύρωση του Mediterranean Yacht Show 2021 που είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο λιμάνι του Ναυπλίου στις 22-25 Απριλίου αποφάσισε να προχωρήσει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Θαλάσσιου Τουρισμού, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων.

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της διεθνούς yachting κοινότητας για την ετήσια έκθεση του MEDYS, θεωρήθηκε αναγκαία η λήψη της συγκεκριμένης απόφασης με στόχο την προστασία όλων όσων σχετίζονται με τη διοργάνωση, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η ναύλωση ενός superyacht αποτελεί έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους αναψυχής, αφού προσφέρει την ευκαιρία χαλάρωσης σε ένα απόλυτα ελεγχόμενο και προστατευμένο περιβάλλον, όπου τηρούνται αυστηρά όλοι οι κανόνες υγιεινής και καθαριότητας, ενώ περιορίζει τον χρόνο της έκθεσης σε δημόσιους χώρους. Παρά τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, εκτιμούμε πως η ενοικίαση πολυτελών σκαφών θα συνεχίσει να αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διακοπών και να διαγράφει ανοδική πορεία όσο προχωρούμε και προσαρμοζόμαστε στις νέες συνθήκες, τονίζει στην ανακοίνωση το δσ του Ελληνικού Συνδέσμου Θαλάσσιου Τουρισμού.