ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου στην εκπομπή του Ηλία Μπόνου 09:00 – 10:00, στο Notosradio 94.9 fmθα γίνει κλήρωση για ένα μοναδικό δώρο. Το smartphone CAT S42 της Caterpillar!

Από τις 09:15 έως τις 09:45 μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς έτσι ώστε να μπείτε στην κλήρωση για ένα εντελώς δωρεάν μοναδικό κινητό. Συντονιστείτε!
Είναι αλήθεια είναι ότι όλοι μας «συνεργαζόμαστε» με το κινητό μας χιλιάδες φορές κάθε μέρα και συχνά το «φέρνουμε» στο πρόσωπό μας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιοδήποτε βακτήριο ή ιός που βρίσκεται στο τηλέφωνό μας θα μπορούσε να μεταφερθεί στο δέρμα μας.

Γι’ αυτό το λόγο η απολύμανση του smartphone μας είναι πολύ σημαντική και πιο επίκαιρη από ποτέ, καθώς βοηθά να μειωθεί ο συνολικός κίνδυνος.
Πώς το κάνουμε αυτό; Τη λύση την έχει για εμάς η Caterpillar με τα ανθεκτικά, σκληροτράχηλα, αδιάβροχα κινητά τηλέφωνα της. Ευτυχώς, όλα τα τηλέφωνα Cat είναι κατασκευασμένα ώστε να μπορούν να καθαριστούν αποτελεσματικά, ταυτόχρονα με το πλύσιμο των χεριών μας. Ναι σωστά ακούσατε..

Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το CAT S42 το απαραίτητο Smartphone για επαγγελματίες. Για την ακρίβεια, μπορεί επανειλημμένα να βυθιστεί και να καθαριστεί με ζεστό νερό και σαπούνι.

Έτσι, είτε εργάζεσαι σε μονάδα πρώτης γραμμής είτε σε εξωτερικό χώρο, από νοσοκομείο έως εργοτάξιο, είτε απλά είσαι άνθρωπος της περιπέτειας, το CAT S42 είναι μία στιβαρή και αξιόπιστη συσκευή με ανθεκτικό και αντιολισθητικό περίβλημα που θα είναι δίπλα σου κάθε μέρα.

Έχοντας περάσει με επιτυχία τις πιο αυστηρές δοκιμασίες στρατιωτικού επιπέδου, «επιβιώνει» από πτώση έως 1.8 μέτρα, ενώ διαθέτει πιστοποίηση IP69 και αντέχει στη ρίψη καυτού νερού με υψηλή πίεση συνεχίζοντας να λειτουργεί κανονικότατα, με αυτονομία μπαταρίας έως 2 ημέρες σε τυπική χρήση!
(Πολύ χρήσιμο ακόμη είναι ότι η φωτεινή οθόνη του CAT S42 HD+ 5.5 ιντσών προστατεύεται από Corning Gorilla Glass 5 ενάντια σε γρατζουνιές, ραγίσματα και άλλες φθορές. Μάλιστα, έχει εξαιρετική απόκριση στις εντολές σου ώστε να έχεις τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιείς ακόμα κι όταν φοράς γάντια ή τα δάχτυλά σου είναι βρεγμένα!) – αν είναι μεγάλο το βγάζουμε.


Αν θες να μάθεις περισσότερα μπορείς να επισκεφθείς την Ελληνική σελίδα των τηλεφώνων CAT στο Facebook ή να βρείς το CAT S42 online στα συνεργαζόμενα καταστήματα τεχνολογίας με προτεινόμενη λιανική τιμή πώλησης 289 Ευρώ. Στο μεταξύ μπορείς να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό μας και να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα CAT S42 γεννημένο να αντέχει!