Βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος, για να μάθεις πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει πίσω, μετά από έναν δύσκολο χωρισμό. Αν ακολουθήσεις τις συμβουλές σύντομα θα αλλάξει όλη αυτή η κατάσταση που βιώνεις και σε ταλαιπωρεί.

Αφού χωρίσουν, μερικά ζευγάρια μπορεί να συνειδητοποιήσουν ότι εξακολουθούν να έχουν κάποια αγαπημένα συναισθήματα μεταξύ τους και συχνά βρίσκονται σε δίλημμα για το αν συμφιλιωθούν η όχι.

Εάν αναρωτιέσαι ότι μπορείτε να επιστρέψετε μαζί με την πρώην σας, αυτή η ανάρτηση έχει προτάσεις για να δοκιμάσετε και να το κάνετε να λειτουργήσει.

Μπορεί η πρώην να σε χώρισε, επειδή πιθανότατα επιθυμούσε να λυθούν τα προβλήματα που είχατε μεταξύ σας. Το πέρασμα του χρόνου θα μπορούσε να σου δώσει νέα προοπτική να κοιτάξεις την ζωή με την πρώην σου.

Πριν προχωρήσεις και αναρωτηθείς πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει, είναι καλύτερα να είσαι σίγουρος ότι θέλεις να είστε ξανά μαζί με την πρώην σου.

Εάν ο λόγος για τον χωρισμό ήταν ψέματα, ατελείωτες μάχες και συγκρούσεις, τότε η επανένωση μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκη. Εάν εσύ και η πρώην σου χρειαστείτε λίγο χώρο και χρόνο για να επανεκτιμήσετε το πως νιώσατε ο ένας για τον άλλο η για να καταλάβετε τι θέλετε από τη σχέση, τότε θα μπορούσατε να σκεφτείτε τη συμφιλίωση.

Ο λόγος πίσω από έναν χωρισμό θα μπορούσε να είναι οι διαφωνίες. Και μπορεί να συμβούν ξανά. Πώς θα τα διαχειριστείτε αυτή τη φορά? Θα είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και θα προσπαθήσετε να κατανοήσετε καλύτερα τις απόψεις σας μεταξύ σας ? Αν νομίζεις ότι μπορείτε να κάνετε αυτές τις διαφωνίες να λυθούν, τότε η συμφιλίωση φαίνεται να είναι καλή ιδέα.

Πώς να την ξεχάσω αν δεν τα ξαναβρώ με την πρώην

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αν δεν τα ξαναβρείς με την πρώην, μπορείς να ακολουθήσεις κάποια απλά βήματα που θα σε βοηθήσουν για το πώς να την ξεχάσεις και έτσι σιγά σιγά θα μπορέσεις να προχωρήσεις στην ζωή σου χωρίς ενδοιασμούς.

Αυτό που περνάς είναι οδυνηρό, αλλά θα νιώσεις καλύτερα με το πέρασμα του χρόνου. Εάν θέλεις να ξεχάσεις την πρώην, θα πρέπει πρώτα να επεξεργαστείς τα συναισθήματα σου και να τα κάνεις να ξεθυμάνουν.

Ενώ το κάνεις αυτό κράτα απασχολημένο το μυαλό σου αφιερώνοντας χρόνο στα αγαπημένα σου πρόσωπα.

Αποδέξου ότι έχεις συναισθήματα για αυτήν. Είναι φυσιολογικό να αποφεύγεις να σκέφτεσαι πως αισθάνεσαι, αλλά αυτό σε κάνει να το σκέφτεσαι περισσότερο.

Ο μόνος τρόπος να σταματήσεις να αισθάνεσαι έτσι είναι να αναγνωρίσεις τα συναισθήματα σου.

Ακόμα και αν δεν ξέρεις πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει, βάλε τα συναισθήματα σου σε λέξεις και πες στον εαυτό σου ότι είναι εντάξει να τα έχει.

Εστίασε τις σκέψεις σου σε κάτι άλλο που είναι σημαντικό για εσένα. Αν και αγνοώντας τις σκέψεις σου δεν θα τις εξαφανίσεις, η αντικατάσταση των σκέψεων αυτών μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσεις να το σκέφτεσαι.

Σκέψου τον καλύτερο σου φίλο, το κατοικίδιο σου η έναν στόχο που έχεις. Αυτή η απόσπαση της προσοχής μπορεί να σε βοηθήσει να σταματήσεις προσωρινά να σκέφτεσαι την πρώην σου. Μίλησε με έναν αξιόπιστο φίλο η συγγενή για τα συναισθήματα σου.

Να είσαι ειλικρινής για το πως αισθάνεσαι και άφησε τους να σε παρηγορήσουν. Επιπλέον άκου τυχόν συμβουλές που μπορούν να προσφέρουν. Η οικογένεια και οι φίλοι σου πιθανότατα βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά από εσένα, επειδή έχουν εξωτερική άποψη της κατάστασης.

Επιπλέον καθοδήγηση για το πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει

Τώρα θα δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για το πώς να κάνεις την πρώην να γυρίσει. Εσύ και η πρώην σου ίσως αποφασίσατε να χωρίσετε μετά από μήνες διαφωνιών και εντάσεων. Αλλά τώρα τα συναισθήματα σας έχουν αλλάξει και θέλετε να επιστρέψετε στην παλιά ζωή σας.

Είναι απαραίτητο να έχεις επικοινωνία με την πρώην σου, έτσι ώστε και οι δύο να γνωρίζετε τι ψάχνετε και να περιμένετε ο ένας από τον άλλο μετά την επανένωση. Βοηθά επίσης στην ανάπτυξη στενού δεσμού μεταξύ σας. Αυτό θα μπορούσε επίσης να σας βοηθήσει να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη που κάνατε πριν τον χωρισμό.

Πηγαίνοντας μέσα και έξω από την σχέση χωρίς να σκέφτεστε και να ενεργείτε βιαστικά δεν είναι καλή ιδέα. Ίσως είχατε αποφασίσει να χωρίσετε βιαστικά και μπορεί να ήταν λάθος. Αλλά μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος όταν σκέφτεστε να επιστρέψετε.

Μην συνεχίζετε να τηλεφωνείτε η να στέλνετε μηνύματα όλη την ημέρα. Πηγαίνετε αργά, δώστε χώρος ο ένας στον άλλο και αφήστε τα πράγματα να κινούνται με τον δικό τους ρυθμό.

Πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι όλα δεν θα είναι τα ίδια όπως ήταν πριν. Θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε τις νέες αλλαγές στη σχέση σας.

Για παράδειγμα, μπορεί να δεις μια αλλαγή στη συμπεριφορά η τις συνήθειες της πρώην σου. Αυτό είναι φυσιολογικό. Η ζωή διδάσκει πολλά μαθήματα μόνος και μακριά από την πρώην σου. Για αυτό να είσαι έτοιμος να δεχτείς μερικά νέα πράγματα, συμπεριλαμβανομένου ότι μπορεί να μην θέλεις, εάν θέλεις η σχέση να λειτουργήσει ξανά.