ΕΛΛΑΔΑ. Δεν τελειώνουν τα κάστινγκ, δεν σταματούν οι ανατροπές και πάντα θα υπάρχει ένα πρόσωπο που θα κάνει άνω κάτω ένα και δύο και τρία κανάλια. Όρεξη να υπάρχει... Ηταν «μήλον της έριδος» για πολλά κανάλια και για την ακρίβεια για πολλά ριάλιτι. Εκτός από ένα. Το “Master Chef” καθώς η μαγειρική δεν πρέπει να είναι και το δυνατό της σημείο.

Τελικά η αρκαδιανή Αλεξάνδρα Παναγιώταρου υπέκυψε στις πιέσεις και αποφάσισε ότι μπορεί να μην της ταιριάζουν οι δοκιμασίες της Δομινικανής Δημοκρατίας ή η συμβίωση με τον Ντάφυ στην καλύβα, όμως η “Φάρμα” είναι μέρος ιδανικό για ένα κορίτσι όπως αυτή. Γι αυτό και από την Κυριακή θα μπει σε πενθήμερη υποχρεωτική καραντίνα έτσι ώστε να συναντήσει τους υπόλοιπους παίκτες του ριάλιτι του ΑΝΤ1, οι οποίοι λογικά θα εκπλαγούν ευχάριστα για τη νέα τους συγκάτοικο.

Η ίδια μάλιστα ανέβασε στα stories της στο Instagram μία μίνι δημοσκόπηση θαρρείς και θα αποφασίσει από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το τι θα κάνει. Σε δουλειά και κυρίως σε δημοσιότητα να βρισκόμαστε. Τα μάθαμε τα κόλπα πλέον.

Φωτιά στα άχυρα… και χίλιοι πυροσβέστες!