ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ. Μαθαίνουν την ιστορία της μαρτυρικής κωμόπολης, κάνουν βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο και επισκέπτονται το μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος αλλά και τον λόφο έξω από την πόλη, όπου γράφτηκε μία από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Σάββατο 3 Απριλίου στις 17.40, οι Happy Travellers ταξιδεύουν οδικώς εντός Ελλάδας και πηγαίνουν στην ορεινή Αχαΐα και στα Καλάβρυτα.

Μαθαίνουν την ιστορία της μαρτυρικής κωμόπολης, κάνουν βόλτα στον κεντρικό πεζόδρομο και επισκέπτονται το μουσείο του Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος αλλά και τον λόφο έξω από την πόλη, όπου γράφτηκε μία από τις πιο μελανές σελίδες στην ιστορία της Ελλάδας κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στη συνέχεια, πηγαίνουν στην ιστορική μόνη της Αγίας Λαύρας και στο εντυπωσιακό μνημείο της επανάστασης του 1821.

Σε αυτό το ταξίδι, που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, δοκιμάζουν τοπικές γεύσεις που ξετρελαίνουν, οδηγούν σε μοναδικά τοπία, φτάνουν σε έναν παραμυθένιο καταρράκτη, επισκέπτονται την εντυπωσιακή, σε φυσική ομορφιά, λίμνη Τσιβλού και ξεναγούνται στο εντυπωσιακό Αστεροσκοπείο του Χελμού.