ΒΑΜΒΑΚΟΥ. Η συγγραφέας Νικολέττα Λέκκα φέρνει τα «Ι-δανικά Όνειρα», το γνωστό γλυκό παιδικό βιβλίο, στην αυλή του σχολείου της Βαμβακούς, την Κυριακή 13 Ιουνίου, στις 12:00.

Θα είναι μια παρουσίαση στη φύση, για μικρά και μεγάλα παιδιά που δεν παύουν ονειρεύονται, η οποία υλοποιείται από τη Vamvakou Revival, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Αναβίωσης της Βαμβακούς, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).

Σύννεφα, κύματα, ήρωες, ποδήλατα…

«Μια δροσερή ιστορία που θα σε πάρει από το χέρι και θα σε παρασύρει στην πιο ονειροπόλα βόλτα σου. Μέσα από σύννεφα που θέλουν όλα να τα δουν και να τα αγγίξουν, μέσα από κύματα θεριά και ήρωες, ποδήλατα που τρέχουν ελεύθερα, ρόδες βοηθητικές που όλο λιγοστεύουν και το φιλί που θα φυσήξει τους φόβους σου μακριά… θα κάνεις τον γύρο του ουρανού σου και θα γίνεις κάτι πιο μεγάλο από εσένα μόνο».

Βόλτα στα σοκάκια

Η παρουσίαση θα κλείσει με εκπλήξεις και μια όμορφη βόλτα στο χωριό.

Από την αυλή του σχολείου, «αναπνέοντας» τα όνειρά μας, θα περιηγηθούμε στα σοκάκια της Βαμβακούς και θα φτάσουμε στην Πλατεία του χωριού. Παρούσα η Γαρυφαλλιά Βλάχου, η 11χρονη εικονογράφος του βιβλίου που θα «φτιάξει» με την αδερφή της Ευτυχία, κύματα που θα δροσίσουν την αφήγηση.

Ένα υπέροχο συλλεκτικό διακοσμητικό θα κληρωθεί για ένα από τα παιδιά που θα ζήσουν το παραμύθι, ενώ κάθε παιδί που θα πάρει το βιβλίο θα το χωρέσει σε μια υπέροχη τσάντα που θα φυλάξει μέσα τα δικά του ιδανικά όνειρα!

Έλα

«Έλα να κάνουμε μαζί τη βόλτα αυτή και να φτάσεις, όχι μόνο εκεί που μπορείς, αλλά εκεί που θες. Εκεί που γεννιούνται τα όνειρα. Τα Ι-δανικά Όνειρα. Γιατί να ξέρεις, “…Έτσι γίνονται τα όνειρα από δανεικά, ιδανικά. Άμα τα μοιραστείς με όσους αγαπάς”…».

Πληροφορίες

Η εκδήλωση είναι κατάλληλη για όλους. Είσοδος δωρεάν.

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος και απαιτείται προκράτηση. Τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Περισσότερα στο, https://www.vamvakourevival.org/events/i-danika-onira

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις