ΕΛΛΑΔΑ. Στη «Φωλιά των Κου Κου» και τη Τζώρτζια Γεωργίου έδωσε συνέντευξη η Παρασκευή Κερασιώτη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM.

Η ίδια μίλησε για τη δουλειά που κάνει αυτή την εποχή στη Μύκονο, αλλά και για το μόντελινγκ που είναι η μεγάλη της λατρεία.

«Μόλις τελείωσα τη φωτογράφιση για έναν πολύ καλό πελάτη που συνεργάζομαι τους τελευταίους μήνες. Δουλεύω σε ένα μαγαζί στη Μύκονο γιατί λόγω κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ, δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ, δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Μέσα από το GNTM κατάφερα να είμαι εδώ και να δουλεύω», είπε αρχικά η Παρασκευή Κερασιώτη.

Η Παρασκευή Κερασιώτη πρόσθεσε στη συνέχεια: «Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά στη Μύκονο, δεν σημαίνει ότι παρατάω το μόντελινγκ. Κάνω αυτή τη δουλειά για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι, έχουμε κάποιες ανάγκες, οπότε προσπαθώ να βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Όλοι, για να φτάσουμε κάπου, ξεκινάμε από χαμηλά».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις