ΣΠΑΡΤΗ. «Ο μικρός πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ – Εξυπερύ, ένα κλασικό λογοτεχνικό έργο, εκκινεί τη σειρά των εκδηλώσεων στο «Σαϊνοπούλειον Αμφιθέατρον» της Σπάρτης.

Δευτέρα 5 Ιουλίου, στις 21:00 - Παιδική παράσταση

«Ο Μικρός Πρίγκιπας» του Αντουάν Ντε Σαιντ – Εξυπερύ

«Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης , που χρόνια ονειρεύεται τον ρόλο, μοιράζεται με τους μικρούς φίλους την πιο όμορφη και ευαίσθητη ιστορία που έχει γραφεί ως σήμερα. Μια ιστορία δοσμένη με χιούμορ και ευαισθησία για τη φιλία, την αγάπη και την αλήθεια.

Η παράσταση αποτελεί μία μοναδική εμπειρία και για εμάς, γιατί περιέχει όλα όσα θέλουμε να μοιραστούμε με τα παιδιά. Την αθωότητα, που είναι ευκαιρία να ξαναζήσουμε, ένα αγαπημένο παιδικό παιχνίδι, το κρυφτό ή το κυνηγητό, ένα ηλιοβασίλεμα ή ένα τραγούδι. Το πιο γλυκό τραγούδι απ’ όλα. Και όχι μόνο αυτά, αλλά και όσα έχουμε κρυμμένα στην ψυχή μας από τότε που ήμασταν κι εμείς παιδιά. Ψίθυρους, μυστικά, γέλια, ιστορίες που αξίζει να διηγηθούμε.

Τα τραγούδια της παράστασης είναι βασισμένα σε υπέροχες μελωδίες συνθετών του τέλους του 19ου και των αρχών του 20ου αιώνα, όπως ο Offenbach, ο Holst ο Saint-Saëns και ο Brahms…».

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης

Στον ρόλο του Μικρού Πρίγκιπα ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Παίζουν επίσης: Αγοραστή Αρβανίτη, Θανάσης Βοϊδήλος, Γεωργία Μαυροειδοπούλου, Τάσος Ράπτης, Μαριλίζα Χρονέα

Εισιτήριο, 8 €

Δ.Π.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις