ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. To ποθήσαμε όσο τιποτ’ άλλο. Το ελληνικό καλοκαίρι που έρχεται να «γιατρέψει» ένα βαρύ «χειμώνα». Εποχή γεμάτη γεύσεις και αρώματα που μας καλεί κάθε φορά να αποκτήσουμε εμπειρίες. Εποχή έκφρασης, ελεύθερης και ωραίας και επαναπροσδιορισμού της ζωής μας.

Ένας καφές, μια γνώριμη γεύση που ποτέ δεν μας εγκατέλειψε, είναι ο espresso που μας προσφέρει η δική μας εταιρεία «Βεκράκος». Δίπλα μας τις δύσκολες ώρες του «χειμώνα», δίπλα μας και το «ζωντανό» καλοκαίρι με δροσιά, δυνατή γεύση, φινέτσα στην απόλαυση. Με μια σταθερή γκάμα καφέδων.

Ο freddo espresso και ο freddo cappuccino της Ηausbrandt άλλωστε είναι οι καφέδες που χαρακτηρίζουν το ελληνικό καλοκαίρι.

Αυτή είναι η σημασία του αληθινού, του αυθεντικού καλοκαιριού. Να απολαμβάνεις την εμπειρία της απόλαυσης σε μικρά και μεγάλα πράγματα καθημερινά. Στον καφέ, η εταιρεία «Βεκράκος» είναι πάντα εδώ, για μια συνήθεια, για μια αγάπη, για απόλαυση με σταθερή θέση στην καρδιά μας. Στο πιο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης, στην πιο γραφική παραλία του ελληνικού νότου...

Το καλοκαίρι συνεχίζεται, στην Ελλάδα, στην Πελοπόννησο, στις παραλίες και στις πλατείες…

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις