Η αφαίρεση τατουάζ https://tattoolaser.gr/ με λέιζερ μπορεί είναι μια από τι καλύτερες μεθόδους αφαίρεσης τατουάζ σήμερα. Η διαδικασία αφαίρεσης πραγματοποιείται με την χρήση μιας σύντομης σειράς παλμών φωτός υψηλής έντασης στην περιοχή του δέρματος με μελάνι.
Η διαδικασία και η επιτυχία ολοκληρωτικής αφαίρεσης καθορίζονται από πράγματα όπως: τα χρώματα του τατουάζ, η πυκνότητα και το μέγεθος του τατουάζ. Τα πιο σκούρα τατουάζ, όπως το μαύρο, είναι συνήθως ο ευκολότερος τύπος αφαίρεσης.
Ερασιτεχνικά τατουάζ που έχουν λιγότερο χρώμα, είναι πιο παλιά και έχουν ανοιχτόχρωμο χρώμα όπως το πράσινο και το κίτρινο μπορεί να προκαλέσουν μεγαλύτερη δυσκολία στη διαδικασία αφαίρεσης και συνήθως χρειάζονται περισσότερα ραντεβού για πλήρη αφαίρεση.

Η αποτελεσματικότητα της διαδικασίας είναι διαφορετική καθώς το μέγεθος και η συγκέντρωση μελάνης του τατουάζ θα υπαγορεύσει τον απαραίτητο αριθμό θεραπειών. Ωστόσο μια επαναστατική μέθοδος στην αφαίρεση τατουάζ κερδίζει ολοένα και περισσότερος υποστηρικτές. Το λέιζερ PicoWay αποτελεί μια καινοτόμα μέθοδο αφαίρεσης τατουάζ, καθώς παρέχει μοναδική τεχνολογία μέσω της οποίας η αφαίρεση γίνεται πιο εύκολη από οποιοδήποτε άλλο μηχάνημα λέιζερ. Αντίθετα με τα παραδοσιακά λέιζερ, το λέιζερ PicoWay μπορεί να καλύψει διαφόρων τύπων και χρωμάτων τατουάζ πιο αποτελεσματικά, οι θεραπείες είναι λιγότερο επίπονες και τα αποτελέσματα είναι ορατά σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

Κατά τη διάρκεια της διαδικασίας χρησιμοποιούνται προστατευτικά ματιών, προκειμένου να μη έρθουν άμεσα σε επαφή με τις δέσμες φωτός του λέιζερ. Η περιοχή που πρόκειται να εφαρμοστεί το λέιζερ απολυμαίνεται και μερικές φορές ο ιατρός συστήνει και χρησιμοποιεί μεθόδους όπου μέσω αυτών ελαχιστοποιείται ο πόνος, όπως το μούδιασμα της περιοχής. Η θεραπεία είναι συνήθως γρήγορη και συνήθως δεν έχει πόνο. Πολλοί ασθενείς είπαν ότι ο πόνος ήταν πιο έντονος όταν έκαναν το τατουάζ. Μπορεί να εφαρμοστεί ένα τοπικό αναισθητικό ή μπορεί να δοθεί ένα ισχυρό παυσίπονο πριν από τη διαδικασία για τη μείωση του πόνου. Μετά από κάθε συνεδρία, η περιοχή θεραπείας είναι συνήθως ευαίσθητη και ζεστή και μπορεί να εφαρμοστεί πάγος για μικρό χρονικό διάστημα για να ελαχιστοποιηθεί η ενόχληση. Με κάθε διαδικασία, το λέιζερ διασπά τα σωματίδια μελανιού στο δέρμα και θα πρέπει να παρατηρήσετε ότι το τατουάζ ξεθωριάζει ολοένα και περισσότερο μετά από κάθε θεραπεία. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες μπορεί να είναι φουσκάλες στο δέρμα, πρήξιμο και ερυθρότητα.

Συνοπτικά: Η αφαίρεση τατουάζ με λέιζερ έχει αποκτήσει δημοτικότητα λόγω της μείωσης των ουλών και της ταχύτητας αφαίρεσης. Το μειονέκτημα είναι ότι διατρέχετε τον κίνδυνο ορισμένων ουλών και το κόστος ποικίλλει ανάλογα με τον αριθμό των θεραπειών που απαιτούνται. Πάντα να ζυγίζετε τις επιλογές σας πριν αποφασίσετε για οποιαδήποτε διαδικασία.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις