ΠΑΤΡΑ. Διαδραστικά και διασκεδαστικά έργα τέχνης σε δάπεδα, τοίχους, οροφές, δρόμους, δημιουργική ενσωμάτωση του χώρου της τοιχογραφίας, αναμορφική ζωγραφική σε τρεις διαστάσεις ή σε δύο διαστάσεις με κιμωλία, ακρυλικό χρώμα, τέμπερα ή γκουάς- συμπεριλαμβανομένων δύο βραβείων Guinness το 2013 και το 2014 για τη μεγαλύτερη σε μήκος αναμορφική τοιχογραφία στην Μπανγκόκ και την μεγαλύτερη τρισδιάστατη ζωγραφική δρόμου στην Βενετία των Η.Π.Α. αντίστοιχα- είναι κάποια από τα καλλιτεχνικά χαρακτηριστικά του πέμπτου καλλιτέχνη που φιλοξενεί το ArtWalk 6.

Εμπνέεται από μία επέτειο που αφορά μία σημαντική προσωπικότητα της ιταλικής, αλλά και της παγκόσμιας λογοτεχνίας, η οποία ενέπνευσε το μεγαλύτερο σώμα της δυτικής τέχνης και αφιερώνει την τοιχογραφία σε όλους τους ταλαντούχους ανθρώπους.

Ποια σημαντική προσωπικότητα θα απεικονίζεται στην τοιχογραφία που θα δημιουργήσει ο Alex Maksiov;

Η πέμπτη τοιχογραφία του 6ου Διεθνούς Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk 6 που ξεκινά σήμερα Τετάρτη 28 Ιουλίου, αφιερώνεται στο σημαντικότερο πρόσωπο της ιταλικής ποίησης της Ύστερης Μεσαιωνικής Περιόδου. Ο διάσημος καλλιτέχνης της street art, Alex Maksiov, ταξιδεύει από την Ουκρανία για να προσθέσει στον αστικό ιστό της Πάτρας μία ακόμα εντυπωσιακή επετειακή τοιχογραφία, στην οδό Ναυμαχίας Έλλης 37.

Περισσότερες πληροφορίες για τον καλλιτέχνη Alex Maksiov, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις