ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Η Καρολίνα Kαλύβα ήταν μία από τις παίκτριες του Survivor η οποία μας πρόσφερε μερικές από τις ομορφότερες εικόνες και μερικά από τα καλύτερα τηλεοπτικά πλάνα που έχουμε δει ποτέ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Με το ακαταμάχητο σώμα της δεν ήταν λίγες εκείνες οι φορές που προκάλεσε ταχυπαλμίες κάθε φορά που βούταγε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο.

Μία μοναδική εμπειρία την οποία μπόρεσαν και ζήσανε όλα εκείνα τα παιδιά που έλαβαν μέρος στο Survivor και που φυσικά θα θυμούνται όλη τους τη ζωή.

Επειδή όμως σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά η εντυπωσιακή γυμνάστρια. Σήμερα μας έδειξε τον πραγματικό παράδεισο που δεν είναι άλλος από τη χώρα μας και τις εκπληκτικές ομορφιές της.

Με ένα φανταστικό βίντεο από τη Σπηλιά της φώκιας, έναν πραγματικό επίγειο παράδεισο που απέχει περίπου μια ώρα από το Λουτράκι ακριβώς απέναντι από τις Αλκυονίδες Νήσους και με μερικές απίστευτες φωτογραφίες καταφέρνει και μας καθηλώνει για μία ακόμα φορά ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη και κάνοντας μας να ζηλεύουμε αφάνταστα από αυτό που βλέπουμε!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις