ΜΑΝΗ. Η «Γη της Ελιάς», η καθημερινή παραγωγή σε σενάριο Αντρέα Γεωργίου που θα κάνει σε λίγο καιρό την πρεμιέρα της στο MEGA, χωρίς αμφιβολία, αποτελεί μια από τις πλέον πολυαναμενόμενες τηλεοπτικές σειρές της νέας σεζόν.

Πρωταγωνιστούν, η Αφροδίτη Λιάντου – που είναι ίδια με τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια – και ο Liam Ireland.

Θα ερμηνεύσουν ένα νεαρό, ερωτευμένο ζευγάρι, κάνοντας τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα σε μια ιδιαίτερα απαιτητική παραγωγή, με καστ πρώτης γραμμής.

Οι δυο τους έχουν δηλώσει ότι έγιναν φίλοι από την πρώτη στιγμή και απολαμβάνουν τα κοινά τους γυρίσματα.

Υπάρχει, όμως, ένα πρόβλημα: Ο Liam έχει ύψος δύο μέτρα, ενώ η Αφροδίτη 1,65.

Όπως είναι φυσικό, μια τέτοια απόκλιση δημιουργεί δυσκολίες στα γυρίσματα, αφού οι δυο τους… δεν χωρούν στο ίδιο κάδρο.

Ευτυχώς, ο Αντρέας Γεωργίου είχε τη λύση για αυτό το πρόβλημα, την οποία και αποκάλυψε ο Liam Ireland σε συνέντευξή του στο Downtown.

«Ο ρόλος μου είναι ο Στέφανος Καπερνάρος. Ένας χωριάτης από τη Μάνη. Ένας σκληρός και λογικός χαρακτήρας. Έχει πολλή αγάπη για την οικογένειά του, για τη δουλειά του -είναι γεωπόνος- και μεγάλο έρωτα για τη Μυρτάλη. Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος και νομίζω ότι και το κοινό θα αγαπήσει πολύ τον Στέφανο και τη Μυρτάλη ως ζευγάρι. Υπάρχει πάθος ανάμεσά τους.

Ο Στέφανος είναι πολύ κοντά στο δικό μου χαρακτήρα. Δεν είμαι αυθόρμητος, είμαι κι εγώ πολύ λογικός. Παίζω λοιπόν και λίγο τον εαυτό μου στη σειρά. Η διαφορά μας με τον Στέφανο είναι ότι εγώ δεν ζηλεύω στη ζωή μου και η ομοιότητά μας ότι κι εγώ είμαι το ίδιο παθιασμένος σε μια σχέση όσο ο ρόλος μου.

Η Αφροδίτη, το έτερόν μου ήμισυ στη σειρά, είναι φανταστική ηθοποιός και καλλιτεχνική φύση. Η χημεία μας είναι εξαιρετική. Θα το συνειδητοποιήσετε όταν δείτε τη σειρά.

Είμαστε σαν την πεντάμορφη και το τέρας. Λέω “τέρας” επειδή έχουμε διαφορά ύψους: Εγώ κοντά στα 2 μέτρα κι εκείνη 1,65. Λόγω αυτής της διαφοράς ύψους κρατάμε απόσταση για να μας πιάσουν οι κάμερες καλά», είπε στο Downtown.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις