ΠΥΛΟΣ. Άνοιξη του 1989, η πρώτη τους συνάντηση! Η γνωριμία τους είναι βγαλμένη από παραμύθι. Η Γεωργία παρίσταται μαζί με τον πατέρα της Άρη Κρητικό στην ίδια εκδήλωση στην οποία μιλούσε ο τότε φιλόδοξος πολιτικός Αντώνης! Όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο κύριος Σαμαράς, ένιωσε έναν περίεργο ηλεκτρισμό στην ατμόσφαιρα όταν την πρωτοσυνάντησε. Ήταν άγνωστοι μεταξύ τους... Ο Σαμαράς έβαλε λιτούς και δεμένους για να την ξανασυναντήσει και τα κατάφερε.

Ένα χρόνο μετά, στις 20 Μαΐου του 1990, το ζευγάρι ενώθηκε ενώπιον του Θεού.

Ο γάμος τους έλαβε χώρα στην Πύλο και αποτέλεσε μεγάλο κοινωνικό και πολιτικό συμβάν. Οι καλεσμένοι πολλές χιλιάδες, με τους πολιτικούς να δίνουν το δυναμικό παρόν. Ευλόγησε τον γάμο ο Μητροπολίτης Σπάρτης Ευστάθιος. Κουμπάρος ο Τάκης Σκανδαλάκης. Στο γάμο του διάσημου ζευγαριού είχε τραγουδήσει η Μαρινέλλα και ο Μανώλης Μητσιάς. Η νύφη ήταν υπέρκομψη μέσα στο λιτό Billy Bo νυφικό της. Και οι δυο τους ήταν πανευτυχείς και χαμογελούσαν διαρκώς!

Ποια είναι η Γεωργία Σαμαρά

Η Γεωργία Σαμαρά έχει αστική καταγωγή και είναι κόρη του Πελοποννήσιου επιχειρηματία Άκη Κρητικού της βιομηχανίας «Κύκνος», ενώ αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις