ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ. Η Βάσω Γουλιελμάκη πέρασε ένα όμορφο καλοκαίρι και δεν το κρύβει!

Η ηθοποιός, αρκετά ανανεωμένη, θυμάται τις όμορφες διακοπές που έκανε στην Ελαφόνησο.

Μάλιστα, ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αρκετά αποκαλυπτικό μαγιό, κάτι που η ίδια δεν το συνηθίζει!

«Καλοκαίρι για πάντα! καλημέρα!!! #ελαφονησος #summerinmyheart #sundaysunday #september», έγραψε στη λεζάντα.

Ποια είναι η Βάσω Γουλιελμάκη

Η Βάσω Γουλιελμάκη γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 27 Φεβρουαρίου το 1970. Έχει συμμετάσχει σε πλήθος τηλεοπτικών σειρών και θεατρικών παραστάσεων, ενώ έχει παίξει και σε αρκετές ταινίες.

Κατά την παιδική της ηλικία έκανε πρωταθλητισμό στη ρυθμική γυμναστική και αυτή η δραστηριότητά την οδήγησε στην επιθυμία να ασχοληθεί επαγγελματικά με τον χορό, αλλά τελικά αποφάσισε να δώσει εξετάσεις στη Δραματική Σχολή του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, όπου και πέρασε. Μετά την αποφοίτηση της μετακόμισε μόνιμα στην Αθήνα όπου κατοικεί μέχρι σήμερα. Τηλεόραση:

Το τηλεοπτικό της ντεμπούτο έγινε μέσα από τη παιδική σειρά της ΕΡΤ2, «Κάπου κάπως κάποτε 1988», και έπειτα στην σειρά «Το Φάντασμα» όπου είχε ένα μικρό ρόλο. Ακολούθησαν δυο guest εμφανίσεις στις σειρές Οι Απαράδεκτοι και «Εξ αδιαιρέτου». Το 1992 συμμετείχε σε τρία επεισόδια της σειράς Ανατομία ενός εγκλήματος. Οι πρώτοι της πρωταγωνιστικοί ρόλοι της ήρθαν στις σειρές Βανίλια σοκολάτα και Κωστής Παλαμάς. Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την σειρά Ο κακός βεζίρης ως Πολυξένη Αρχοντάκη. Ακολούθησαν πολλές τηλεοπτικές εμφανίσεις με πιο γνωστές αυτές στις σειρές Κωνσταντίνου και Ελένης, Το Κόκκινο Δωμάτιο και Στο Παρά 5.

Από το 2001 έως το 2008 ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Σωκράτη Αλαφούζο με τον οποίο απέκτησαν μία κόρη, την Μαρίλια.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις