ΕΛΛΑΔΑ. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στην εποχή που πρωτομπήκε στον χώρο του μόντελιγνκ και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

«Στην αρχή της καριέρας μου έτσι ξεκίνησα. Όλοι έτσι ξεκινούν. Αν θέλεις να έχεις ένα καλό σπίτι, θα πρέπει να δουλέψεις πάρα πολλά χρόνια για να μπορείς να το πληρώνεις. Αλλά όταν πηγαίνεις με ένα πρακτορείο να δουλέψεις κάπου, εννοείται θα κοιμηθείς στο ράντζο που περισσεύει», τόνισε, καλεσμένη στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα Δεν Γίνεται».

Έπειτα, σημείωσε πως δεν καταφέρνουν όλα τα μοντέλα να κλείνουν μεγάλες συμφωνίες.

«Κάποιοι δεν φτάνουν ποτέ να κάνουν ζωάρα, δεν τα καταφέρνουν όλοι καλά, ούτε διαχειρίζονται καλά τα οικονομικά τους, ούτε κλείνουν μεγάλες δουλειές. Γιατί μεγάλες δουλειές είναι οι διαφημίσεις. Γιατί αν δεν κάνεις και μείνεις ξεκάθαρα στον χώρο της μόδας και των περιοδικών, με τρεις και εξήντα θα ζήσεις. Θα είσαι πάντα σε ένα ράντζο και θα τρέχεις δεξιά και αριστερά , μόνο και μόνο για την καριέρα και το όνομα, και δεν θα έχεις τίποτα».

«Οφείλεις κι εσύ κάποια στιγμή να το δεις επιχειρηματικά αυτό το θέμα. Μπορείς να βγάλεις πολλά χρήματα, αρκεί μετά να ξέρεις και πώς να το διαχειριστείς. Γιατί δεν είναι ότι θα σου έρχονται κάθε μέρα. Είναι μία δουλειά που σήμερα έχεις, αύριο δεν έχεις», συμπλήρωσε, δίνοντας την συμβουλή της στα νέα μοντέλα.

«Τους πρώτους μήνες της καριέρας μου δεν πληρωνόμουν καν, ήμουν απένταρη στην κυριολεξία. Έπρεπε να κάνω οικονομία, δεν έπαιρνα το λεωφορείο και το μετρό, πήγαινα παντού με τα πόδια», αποκάλυψε η 33χρονη καλλονή.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις