Γράφει η Μαρία Πετροπούλου

Παλαιότερα, η Τζίνα Αλιμόνου ήταν γνωστό μοντέλο και ηθοποιός. Πλέον, εάν με ρωτάς, η ίδια είναι περισσότερο γνωστή για την ιδιότητά της ως YouΤuber (και ως life coach μέσω του καναλιού της). Εάν αγαπάς την ευεξία, τη μόδα και την ομορφία, τη γυμναστική και γενικότερα θέλεις να βελτιώσεις την ποιότητα της καθημερινότητάς σου, τότε το κανάλι της στο YouTube είναι ο ιδανικός διαδικτυακός σου προορισμός.

Εάν πάλι αγαπάς το interior design και τα φυτά εσωτερικού χώρου, τότε το σπίτι της είναι το απόλυτο #inspo που χρειάζεσαι. Άσε το Pinterest και τσέκαρε τις διακοσμητικές προτάσεις που έχει να σου κάνει η Τζίνα Αλιμόνου.

Πριν, λοιπόν, σου μιλήσω για τη λατρεία που η Τζίνα Αλιμόνου τρέφει στα φυτά εσωτερικού χώρου, να σου υπενθυμίσω το άρθρο για τα πιο εύκολα – στην φροντίδα – φυτά εσωτερικού χώρου. Και η Τζίνα Αλιμόνου έχει κάνει ακριβώς αυτές τις επιλογές, γιατί η Τζίνα Αλιμόνου γνωρίζει. Ε, λοιπόν, ακολούθησε το παράδειγμά της και δεν θα βγεις χαμένη.

Η Τζίνα Αλιμόνου θα σε κάνει να αγαπήσεις τα φυτά εσωτερικού χώρου

«Η κηπουρική τέχνη μας χαρίζει πολλά δώρα. Αισθητικά και θεραπευτικά! Η ασχολία με τα φυτά, δρα χαλαρωτικά και ψυχοθεραπευτικά για τους ανθρώπους της πόλης», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων η Τζίνα Αλιμόνου στην παρακάτω δημοσίευσή της και τα λόγια της επιβεβαιώνονται από τη διακόσμηση του σπιτιού της, η οποια ολοκληρώνεται με τα φυτά εσωτερικού χώρου.

Σανσεβιέριες και μία εντυπωσιακή σύνθεση από κάκτους διακοσμούν με τον πιο stylish τρόπο αυτήν τη boho γωνία του σπιτιού.

Σε άλλο σημείο του σπιτιού, μία μεγάλη μπανανία στέκει αγέρωχη και χαρίζει την απαραίτητη δόση ζωντάνιας με τα καταπράσινα φύλλα της. Θα έχεις και μπανάνες, θα έχεις και super στιλάτο interior design. Τι άλλο θες;

Η έκφραση «λατρεύω τα φυτα εσωτερικού χώρου» αποτυπωμένη στην παραπάνω φωτογραφία. Όσο η Τζίνα Αλιμόνου δίνει ιδέες, εσύ κράτα σημειώσεις για το δικό σου σπίτι.

Τα ιδιαίτερα & εντυπωσιακά κασπώ

Τα φυτά εσωτερικού χώρου που η Τζίνα Αλιμόνου έχει στο σπίτι της, είναι χωρίς αμφιβολία εντυπωσιακά από μόνα τους. Ωστόσο, τα κασπώ είναι η τελική πινελιά που απογειώνει τη διακόσμηση.

Πηγή: ladylike.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις