ΕΛΛΑΔΑ. Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ξεκαθάρισε τη θέση της σχετικά με όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν για την προσωπική της ζωή στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend». Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον πρώην άνδρα της, Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Έχει συζητηθεί πολύ γιατί ακούστηκαν κάποια πράγματα που δεν γνωρίζαμε, όπως, ας πούμε, ότι ο πρώην άντρας μου έχει σχέση με κάποια άλλη κοπέλα. Είμαστε πολύ καλά, όμως» δήλωσε για τον πρώην σύντροφό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή του OPEN:

Έπειτα, ρωτήθηκε για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον πρώην σύντροφο του μοντέλου Ιωάννα Μπέλλα κα ξεκαθάρισε τη θέση της, βάζοντας φρένο σε όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν γύρω από την προσωπική της ζωή. «Καλά καλά δεν ξέρω το επώνυμό του παιδιά, αν το ξέρετε, να μου το πείτε. Αυτή τη στιγμή ασχολούμαι μόνο με το "just" και τη δουλειά μου. Είμαι ελεύθερη, δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Τον άνθρωπο τον έχω δει μόνο μία φορά στα μπουζούκια, έκτοτε δεν τον τον έχω ξαναδεί. Είναι ψευδές και θέλω να σταματήσει εδώ».

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις