ΕΛΛΑΔΑ. Συνάντηση συμφιλίωσης μετά τα όσα προηγήθηκαν είχε ο Τάσος Ξιαρχό με την κοπέλα στην οποία έκανε διαδικτυακό bullying προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις για τη συμπεριφορά του απέναντι σε μια γυναίκα με επιπλέον κιλά.

Τη συνάντηση, που είχε προαναγγείλει, η Μέρι, η κοπέλα που έπεσε θύμα bullying από τον Τάσο Ξιαρχό, ανακοίνωσε η ίδια με ανάρτησή της στο Instagram στην οποία φαίνεται αγκαλιά με τον νεαρό χορευτή.

«Μόνο αγάπη. Ακόμα και στους πιο σκληρούς. Θενξ Μέρι με "ε""ι"» έγραψε από την πλευρά του ο Τάσος Ξιαρχό αναδημοσιεύοντας την ίδια φωτογραφία στον δικό του λογαριασμό στο Instagram.

To όνομα της κοπέλας αποτέλεσε, επίσης, ένα νέο πεδίο «κόντρας» του Τάσο Ξιαρχό με τους επικριτές του. Αφορμή αποτέλεσε το «Μέρι», όπως είναι το όνομα της κοπέλας με αρκετούς να επικρίνουν για ανορθογραφία τον Τάσο Ξιαρχό.

«Βλέπω πάντως ακόμη να προσπαθούν να βγάλουν μίσος από το τίποτα. Την κοπέλα που έγινε το συμβάν την λένε ΜΕΡΙ. Όχι Μαίρη. Με λένε όλη μέρα αγράμματο, με κοροϊδεύουν και με χλευάζουν για την ορθογραφία μου στο προηγούμενο ποστ. Ακόμη και να είχα κάνει λάθος δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε αν δεν ξέρουμε καλά γράμματα. Εγώ προσωπικά κάνω πολλά ορθογραφικά. Όμως αυτή τη φορά η ορθογραφία δεν είναι λόγος κοροϊδίας. Είναι η ανάγκη του κόσμου να κρίνει» έγραψε χαρακτηριστικά ο Τάσος Ξιαρχό.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις