ΜΑΝΗ. Η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο και ο γιος της προσπαθεί να βάλει τέλος στη ζωή του. Ο Στάθης συλλαμβάνεται και ο Μάνος φεύγει με την Μαρίνα από την Μάνη.

Τι θα δούμε απόψε

Ο αστυνόμος Κουράκος ανακρίνει τον Στάθη για τον πυροβολισμό της Χάιδως και, παρόλο που δεν έχει ατράνταχτο άλλοθι, αναγκάζεται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Ισίδωρος και ο Μάνος νιώθουν άβολα με την αδιαφορία του Ιάκωβου να τους συναντήσει κι αναρωτιούνται γιατί το καθυστερεί τόσο πολύ.

Ο Κωσταντίνος δίνει εντολή στον Δημήτρη να επανεκκινήσει το θέμα με τις δολοφονίες των ηλικιωμένων. Η Χάιδω βγαίνει από το νοσοκομείο κι ο Λυκούργος, σε μια στιγμή αδυναμίας, της εξομολογείται πως δεν την βλέπει μόνο φιλικά.

Η αστυνομία κάνει έφοδο στο σπίτι των Καπερνάρων. Ο αστυνόμος εντοπίζει τη θαμμένη καραμπίνα του Στάθη και τον συλλαμβάνει επι τόπου.

Η Μαργαρίτα, υποψιασμένη ότι ο Φίλιππος είναι έτοιμος να κάνει κάποια τρέλα, τον ακολουθεί με το αυτοκίνητό της, θέλοντας έτσι να προλάβει τα χειρότερα. Τελικά, τον αποτρέπει από σίγουρη αυτοκτονία.

Ο Ιάκωβος καλεί σε τραπέζι, στο σπίτι του, τον Λυκούργο και την κόρη του, όπου συναντά την Ισμήνη, για πρώτη φορά. Ο Μάνος δεν λέει όλη την αλήθεια στον πατέρα του και κανονίζει με τη Μαρίνα να φύγουν για τριήμερο ταξίδι.

Ο Ιάκωβος παίρνει τηλέφωνο τον αδελφό του και ο Ισίδωρος ακούει τη φωνή του μετά από χρόνια. Η βαλλιστική έρευνα δείχνει ότι η καραμπίνα του Στάθη χρησιμοποιήθηκε στην απόπειρα δολοφονίας της Χάιδως και τα δεδομένα αλλάζουν τελείως.

Η συνέχεια απόψε στις 21.00, στο MEGA

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις