ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ. Είμαστε όλοι περήφανοι που ο Γιάννης Ρίτσος γεννήθηκε στον τόπο μας και αυτό το Σάββατο στις 12:00, στη γενέτειρά του τη Μονεμβασιά, διοργανώνεται ένας περίπατος αφιερωμένος στην ποίησή του και στο τοπίο που τον ενέπνευσε, με σημείο εκκίνησης την Πλατεία της εκκλησίας του Ελκόμενου Χριστού.

Αν αυτό το Σάββατο επισκεφτείτε τη Μονεμβασιά, το πέτρινο καράβι του Γιάννη Ρίτσου, μη χάσετε τον περίπατο που διοργανώνεται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Η Ευρώπη στην περιοχή μου» και είναι αφιερωμένος στο έργο του.

Διαβάζω για την ξενάγηση με τίτλο «Το «πέτρινο καράβι» του Γιάννη Ρίτσου» που διοργανώνεται στη Μονεμβασιά, αυτό το Σάββατο στις 12:00, και σκέφτομαι πόσο συναρπαστικό είναι να διαβάζεις τους στίχους του ποιητή στο τοπίο που τον ενέπνευσε και παραμένει αναλλοίωτο στο χρόνο.

Ο Νοέμβριος είναι ένας μελαγχολικός μήνα με μία πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση για όσους αγαπούν την ποίηση, αφού, το Σάββατο 13/11 στις 12:00, διοργανώνεται στη Μονεμβασιά η περιήγηση Το «πέτρινο καράβι», του Γιάννη Ρίτσου.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις