ΜΑΝΗ. Ο τηλεοπτικός αστυνόμονος «Γιώργος Κουράκος» από την σειρά «Η Γη της Ελιάς», Αλέξανδρος Μαρτίδης, αποκάλυψε τις πτυχές του ρόλου του. «Ο αστυνόμος στο τέλος θα τα ανακαλύψει όλα για τις πλεκτάνες της Χάιδως», ανέφερε αρχικά.

«Ο ρόλος μου θα ανακαλύψει ότι η Χάιδω το έχει κάνει καθώς όχι μόνο θα το παραδεχτεί αλλά επίσης θα έχει και μία αλλαγή στη ζωή της. Το θέμα είναι πως θα το αντιμετωπίσει η άλλη οικογένεια όταν θα μάθει ότι η Χάιδω έβαλε τον γιο της να πυροβολήσει το Στέφανο με σκοπό να τον σκοτώσει», αποκάλυψε.

Ο Αλέξανδρος Μαρτίδης αναφέρθηκε και στις εξελίξεις της σειράς οι οποίες έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Για τον ρόλο του στη «Γη της Ελιάς»

Για τον «έρωτά» του με την τηλεοπτική Ιουλία έκανε spoiler ! «Κάτι θα γίνει με την «Ιουλία» και μάλιστα κάτι σοβαρό, αφήνοντας ερωτηματικό για το πώς θα αντιδράσει ο «Στάθης», τον ρόλο του οποίου ενσαρκώνει ο Πασχάλης Τσαρούχας!

Τι θα δούμε απόψε

Ο γιατρός δεν μιλά ευθέως στην Αρετή και η οικογένεια Καπερνάρου δεν ξέρει αν πρέπει να της πει όλη την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της. Η Αθηνά, βάζει την Αναστασία να μεσολαβήσει, για να κάνουν το τραπέζι στον Ιάκωβο Βρεττάκο και να γνωριστούν. Ο Στέφανος ρωτά τον Στάθη, πότε σκοπεύει να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από το σπίτι για να ζήσει ανενόχλητος τον έρωτά του με την Ιουλία. Η Βασιλική παραιτείται από το ανθοπωλείο θέλοντας, από εδώ και πέρα, να φροντίζει τη μητέρα της. Η Μυρτάλη με την Ισμήνη υπογράφουν τα συμβόλαια και ξεκινούν τη συνεργασία τους.

Η περιουσία του Ισίδωρου απειλείται από την Αντιγόνη κι ο Μάνος του ζητά να του την μεταβιβάσει όλη, αμέσως. Οι ενοχές πνίγουν τον Στάθη, ο οποίος ζητά από την Ιουλία να χωρίσουν οριστικά.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις