ΜΑΝΗ. Η ζωή της Μυρτάλης φαίνεται να έχει αρχίσει να κυλάει όμορφα. Η κοπέλα είναι ξανά με τον Στέφανο, η σχέση της με την Αρετή, όπως θα δούμε, φτιάχνει και επαγγελματικά ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο και επικερδές. Οπως όλα δείχνουν, τίποτα δεν μπορεί να χαλάσει την ευτυχία της. Ομως ο εφιάλτης που λέγεται Αλέξης επιστρέφει και θα είναι ακόμα πιο δύσκολα γι’ αυτήν...

Η Μαργαρίτα μετρά τις μέρες για την επιστροφή τού Αλέξη, αφού, όπως τη διαβεβαιώνουν τόσο ο ίδιος όσο και οι γιατροί, είναι έτοιμος να φύγει από την ψυχιατρική κλινική. Μάλιστα ο Αλέξης της εξομολογείται κάτι πολύ ευχάριστο: «Εχω γνωρίσει μια κοπέλα που μου αρέσει πολύ. Τη γνώρισα εδώ. Ηρθε να δει κάποιον δικό της και γνωριστήκαμε», της λέει. Ωστόσο ο Αλέξης δεν της λέει κάτι πολύ σημαντικό. Οτι η κοπέλα για την οποία της μιλάει είναι σχεδόν ίδια εμφανισιακά με τη Μυρτάλη. Και μόνο που τη θυμίζει ήταν αρκετό για να την ερωτευτεί. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική. Η γυναίκα είναι πολύ χαρούμενη με την επιστροφή του γιου της στη Μάνη και αισιοδοξεί πως τα δύσκολα πέρασαν. Ο Αλέξης δείχνει ένα νέο πρόσωπο σαν να έχει γιατρευτεί από τις εμμονές του. Μάλιστα με τη Μάρθα, την κοπέλα που γνώρισε στην κλινική, αρχίζουν να κάνουν σχέση.

Οι μέρες κυλούν κανονικά για το νέο ζευγάρι και μάλιστα η Μάρθα δείχνει να τον θέλει πολύ, κάτι που παρατηρεί η Μαργαρίτα και είναι ενθουσιασμένη, που επιτέλους το παιδί της έχει κάνει μια κανονική σχέση και δείχνει καλά μέσα σ’ αυτήν. Πιστεύει ότι έχει ξεπεράσει τα προβλήματα και ειδικά τη Μυρτάλη. Ωστόσο ένα γεγονός θα είναι ανατρεπτικό τόσο για τον Αλέξη όσο και για τη Μυρτάλη. Μια τυχαία συνάντηση θα είναι αρκετή για να υποτροπιάσει και η Μυρτάλη να εισβάλλει και πάλι στη σκέψη του. Λίγο μετά ο Αλέξης ζητάει από τη Μάρθα να χωρίσουν. Η κοπέλα, παρότι τον αγαπάει, δέχεται με βαριά καρδιά και ο Αλέξης αρχίζει ένα ανελέητο κυνηγητό στη Μυρτάλη. Οπως θα δούμε, θα συμβούν ακραία πράγματα. Ο Αλέξης θα γίνει ακόμα πιο πολύ επιθετικός και μπροστά σ’ αυτά που έχει να κάνει στη Μυρτάλη η απαγωγή δεν είναι τίποτα, θα φτάσει σε τέτοιο τραγικό σημείο, που η κοπέλα ίσως φτάσει στα όρια της αυτοκτονίας.

Πηγή:TV24

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις