ΜΑΝΗ. Δύσκολες ημέρες αναμένεται να βιώσει η οικογένεια των Καπερνάρων στα επόμενα επεισόδια της Γης της Ελιάς. Όπως είναι ήδη γνωστό η μικρή τους κόρη Βασιλική περιμένει το πρώτο της παιδί, κάτι που δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι όμως οι υποψίες πως κάτι παράξενο συμβαίνει με την Βασιλική όλο και πληθαίνουν για τον Στάθη και την Αρετή στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Η Βασιλική το «σκάει» από την Μάνη

Σύμφωνα με πληροφορίες δημοσιογράφου της εκπομπής Πάμε Δανάη, ο Στάθης και η Αρετή όσο περνούν οι μέρες διαπιστώνουν πως κάτι τρέχει με την Βασιλική. Οι κινήσεις της το τελευταίο καιρό είναι πολύ περίεργες με την Αρετή να αρχίζει να υποπτεύεται πολύ σοβαρά πως πρόκειται για εγκυμοσύνη.

Έτσι πιέζει την Βασιλική να κάνει εξετάσεις αίματος για να δει τι ακριβώς συμβαίνει. Η Βασιλική κάτι τέτοιο φυσικά δεν το δέχεται και θα κάνει τα πάντα για να το αποτρέψει. Οι γονείς της επιμένουν και έτσι η Βασιλική παίρνει την απόφαση να το σκάσει από την Μάνη με την βοήθεια του Φίλιππου. Κανείς δεν γνωρίζει για το που βρίσκεται, μόνο η Μυρτάλη και ο Φίλιππος ο οποίος θα πάει να την βρει μετά από λίγο καιρό έτσι ώστε να μην δώσουν στόχο στις οικογένειες τους.

Το σοκ για τον Στάθη και την Αρετή θα είναι μεγάλο στα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Γη της Ελιάς καθώς θα χάσουν κάθε επαφή με την κόρη τους. Μετά από ένα χρονικό διάστημα η Βασιλική θα δώσει σημεία ζωής και θα επικοινωνήσει με τον πατέρα της, όμως η αντίδραση του Στάθη θα είναι απρόβλεπτη για την ίδια.

«Η Γη της Ελιάς»: Τι θα δούμε απόψε

Ο Αποστόλης ανακαλύπτει την κρυψώνα με τα λεφτά της Άννας και δεν πιστεύει στα μάτια του. Η Αρετή ανακουφισμένη από το άγχος της επέμβασης, αποφασίζει να αλλάξει ζωή και ζητά από τη Μυρτάλη να τη βοηθήσει να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Ο Ισίδωρος προσπαθεί να πλησιάσει την Αντιγόνη, αλλά εκείνη είναι ακόμα επιφυλακτική απέναντί του.

Η αυξημένη πίεση της Χάιδως φέρνει τον Λυκούργο και τον Φίλιππο στο σπίτι της. Αυτή τη φορά οι εντάσεις καταλαγιάζουν. Το πόρισμα του γραφολόγου θορυβεί τον Ιάκωβο, καθώς το μυστήριο με τη διαθήκη παραμένει άλυτο. Η μεγάλη μέρα για τη Μαργαρίτα φτάνει, καθώς ο Αλέξης βγαίνει επιτέλους από την ψυχιατρική κλινική.

«Η Γη της Ελιάς»: Δείτε αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις