ΚΟΣΜΟΣ. Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος έγινε διαθέσιμο το Spotify Wrapped και είναι στη διάθεσή σας για να ξεσκεπάσει τα μουσικά γούστα του καθενός.

Πρόκειται για την μουσική ανασκόπηση που πραγματοποιεί κάθε Δεκέμβριο η δημοφιλέστερη μουσική streaming υπηρεσία για τους συνδρομητές της.

Βάσει του αλγόριθμου του Spotify και των όσων ακούσατε μέσα στη χρονιά δημιουργεί με έναν πολύ όμορφο και οπτικά εντυπωσιακό τρόπο μια "σούμα" όπου μπορείτε να δείτε ποια τραγούδια ακούσατε περισσότερο, ποια είδη μουσικής ανακαλύψατε, σε ποιες playlists λιώσατε και άλλα πολλά.

Tι νέο υπάρχει φέτος;

Κάθε χρονιά όμως το Spotify φροντίζει να το ανανεώνει με νέα στοιχεία και mini games. Για το 2021 προστέθηκαν τα εξής:

2021: The Movie - Όπου τα αγαπημένα σας κομμάτια ταιριάζονται με κλασικές σκηνές ταινιών που είναι φτιαγμένη στα μέτρα σας.

Your Audio Aura - Συνεργάστηκε η υπηρεσία με έναν ειδικό αύρας για να οπτικοποιήσει την δική σας μουσική αύρα βασισμένη στα δύο κορυφαία μουσικά moods.

Playing Cards - Ένα διαδραστικό και βασισμένο στα δεδομένα σας mini game που μπορείτε να μοιραστείτε με φίλους. Διάφορα facts για τα μουσικά σας γούστα παρουσιάζονται ως ερωτήσεις και εσείς θα πρέπει να βρείτε εάν είναι αλήθεια ή ψέμα.

2021 Wrapped Blend - Βασίζεται στο Blend χαρακτηριστικό που λανσαρίστηκε φέτος και μπορείτε συνολικά να συγκρίνετε τη μουσική σας με άλλους φίλους ή να ακούσετε τις "μεικτές" τους λίστες.

Πατήστε εδώ για το δικό σας Spotify Wrapped (μόνο για κινητά)

Πηγή: unboxholics.gr

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις