ΛΟΥΤΡΑΚΙ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες Τώρα» αυτή ήταν η δεύτερη φορά που τη συνάντησε. Την πρώτη φορά συνάντησε τη στενή οικογένεια, ενώ τη δεύτερη και άλλους συγγενείς.

Η συνάντηση έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ενώ ο έρωτας τους μετά από αυτή την ιδιαίτερη στιγμή έγινε ακόμα πιο δυνατός.

Έτσι ερωτεύτηκαν Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Είναι το νέο ζευγάρι της ελληνικής showbiz και φαίνονται πολύ ταιριαστοί και ερωτευμένοι. Ο λόγος για τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη.

Η τραγουδίστρια και ο ηθοποιός είναι στα καλύτερά τους και στο περιοδικό OK!, που κυκλοφορεί σήμερα, πηγές από το φιλικό τους περιβάλλον περιγράφουν το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν», λέει πρόσωπο από το φιλικό πρόσωπο της Δέσποινας Βανδή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το περιοδικό, η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης γνωρίστηκαν στο εξοχικό σπίτι του Λάκη Λαζόπουλου στην Πάρο και ο ηθοποιός τη διεκδίκησε δυναμικά από την πρώτη τους επαφή. Εκείνη, αν και είχε κολακευτεί πολύ από το ενδιαφέρον του, δεν ενέδωσε αμέσως. Χρειαζόταν χρόνο για να αφεθεί και εκείνος επέμεινε, χωρίς πίεση αλλά με σεβασμό.

Οι δυο τους, όπως αποδεικνύεται και από τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από πρόσφατη έξοδό τους είναι ιδιαίτερα τρυφεροί μεταξύ τους, και τα βλέμματα τους «μιλούν», αδιαφορώντας για τα βλέμματα των άλλων.

Δείτε το νέο βίντεο από την τελευταία έξοδο της Δέσποινας Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπικη:

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις