ΕΛΛΑΔΑ. Η Δήμητρα Κατσαφάδου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, μίλησε για τον λόγο που την αποκλήρωσε η οικογένειά της, την αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή που είχε αλλά και ότι πρόκειται να υιοθετήσει ένα κοριτσάκι.

«Δούλευα σε μια φαρμακευτική. Όταν έφυγα από εκεί έπαιρνα πάρα πολύ καλά λεφτά και η οικογένειά μου με αποκλήρωσε. Μου είπαν ότι για εκείνους έχω αυτοκτονήσει, δεν υπάρχω. Δεν πήγαινα στο σπίτι μου κλπ. Η γιαγιά μιας φίλης μου, που δεν με ήξερε καν, με φιλοξένησε. Έμενα στο Μενίδι, οι γονείς μου δεν ήθελαν παρτίδες μαζί μου. Μάλλον ήθελαν να με τιμωρήσουν που έφυγα από τη δουλειά. Εκεί είχε μια ταβέρνα ένας φίλος, μου έφερνε φαγητό. Ήμουν ολομόναχη», δήλωσε αρχικά η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Αναφέρθηκε όμως και στην δύσκολη περίοδο της ζωής της που πάλευε με την κατάθλιψη: «Έπασχα από αγχώδη καταθλιπτική διαταραχή. Με βοήθησε η φαρμακευτική αγωγή. Είχα παχύνει πολύ, τα έκοψα σιγά σιγά. Δεν μπορούσα να πηγαίνω πουθενά. Με βοήθησε πολύ ο αδελφός μου, που έπασχε κι εκείνος από καταθλιπτική διαταραχή. Οι αποστάσεις μου φαινόντουσαν βουνό. Πήγαινα μόνο μαγαζί και μετά σπίτι. Πάτησα πάνω τον δαίμονα της κατάθλιψης και έτσι το ξεπέρασα».

Τέλος, η Δήμητρα Κατσαφάδου εξομολογήθηκε: «Είμαι πολύ κοντά στην υιοθεσία ενός κοριτσιού. Μου έβγαλαν για αρχή την ψυχή. Αν το κοριτσάκι έχει αδερφάκι θα υιοθετήσω κι αυτό. Θέλω το πιο πονεμένο παιδί που υπάρχει. Θεωρώ ότι θα υιοθετήσω πολλά παιδιά».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις