ΛΑΚΩΝΙΑ. Ο Όμιλος Εταιρειών Κυριάκος Κακούρος (Σπάρτη – Καλαμάτα) παρουσιάζει: Η Nissan τιμήθηκε ως η «καλύτερη γκάμα αυτοκινήτων» στις ΗΠΑ, στα εναρκτήρια βραβεία αυτοκινήτου του Newsweek

Η Nissan ανακηρύχθηκε ως η «καλύτερη γκάμα αυτοκινήτων» στα εναρκτήρια βραβεία Newsweek Auto του περιοδικού Newsweek και των ψηφιακών του εκδόσεων. Αυτή η διάκριση αποδόθηκε στην Nissan μετά από εκτενείς αξιολογήσεις, οι οποίες περιελάμβαναν τη χρήση των χαρακτηριστικών του οχήματος, τις προδιαγραφές μέτρησης και τις διεξοδικές δραστηριότητες οδήγησης.

"Η γκάμα αυτοκινήτων της Nissan συνεχίζει να προσφέρει στους αγοραστές των σεντάν πολλά από αυτά που αναζητούν. Τα Versa, Sentra, Altima, LEAF και Maxima είναι μοντέλα υψηλής ποιότητας με προσιτές τιμές και ένα εντυπωσιακό πακέτο βασικού αλλά και προαιρετικού εξοπλισμού ασφάλειας και υποστηρικτικών λειτουργιών για τον οδηγό”, εξήγησε η Eileen Falkenberg-Hull, αρχισυντάκτρια του Autos Newsweek.

Τα οχήματα που αξιολογήθηκαν για αυτό το βραβείο κατατάχθηκαν ανά κατηγορία, με τους βαθμούς των χαρακτηριστικών και προδιαγραφών να αποτελούν το 75 τοις εκατό της συνολικής βαθμολογίας. Το άλλο 25 τοις εκατό βασίστηκε στις οδηγικές εντυπώσεις. Οι βαθμολογίες των οχημάτων υπολογίστηκαν κατά μέσο όρο για να προκύψει μια βαθμολογική σειρά των προϊόντων.

“Η διάκριση αυτή μας τιμά ως μάρκα, τόσο για τα συναρπαστικά σεντάν Nissan, όσο και για το πρωτοποριακό μας LEAF EV”, δήλωσε ο Michael Colleran, ανώτερος αντιπρόεδρος Μάρκετινγκ και Πωλήσεων της Nissan U.S. “Η έμφαση που δίνουν τα Βραβεία Newsweek Auto στο περιεχόμενο των οχημάτων ενισχύει τον στόχο μας να κατασκευάζουμε κάθε μοντέλο μας με τα υψηλότερα επίπεδα οικογενειακής άνεσης, τεχνολογιών υποστήριξης οδηγού και ασφάλειας, αλλά και με συναρπαστικές επιδόσεις σε προσιτές τιμές.”

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις