ΜΑΝΗ. Ανάβει τα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα του ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου, στην πλατεία της Αρεόπολης και στην Πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο.

Η έντονη βροχόπτωση ήταν αυτή που μετέθεσε το άναμμα των Χριστουγεννιάτικων δέντρων του Δήμου Ανατολικής Μάνης για σήμερα (13/12).

Ακολουθεί η «Έναρξη του Χριστουγεννιάτικου χωριού» στην Πλατεία Παρθεναγωγείου.

Party με ξυλοπόδαρους και ξωτικά, στην Αρεόπολη

Το εορταστικό party ξεκινά από την πλατεία της Αρεόπολης στις 16:30 με ξέφρενο παιχνίδι και μουσική για τους μικρούς μας φίλους!

Στην παρέα θα βρίσκονται animater, ξυλοπόδαροι, μάγοι, ξωτικά και φυσικά ο Αη Βασίλης με τους βοηθούς του, έχοντας ετοιμάσει πολλές πολλές εκπλήξεις!

Στη συνέχεια όλοι μαζί θα ανάψουν τα φώτα του δέντρου της Αρεόπολης!

Πλατεία Δημαρχείου, στο Γύθειο

Το party συνεχίζεται με την χριστουγεννιάτικη παλιοπαρεά να δίνει νέο ραντεβού στις 18:30, στην Πλατεία Δημαρχείου στο Γύθειο, όπου ακολουθεί 2ος γύρος ξεφαντώματος!

Μετά τη φωταγώγηση του δέντρου και τις πόζες με τον Αη Βασίλη, μεταφερόμαστε στην Πλατεία Παρθεναγωγείου και ζούμε τη μαγεία του Χριστουγεννιάτικου χωριού!

Παρουσίες

Στην παρέα θα βρίσκεται ο Άγιος Βασίλης με τους βοηθούς του, έχοντας ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις και για τους μικρούς του φίλους!

«Διατηρούμε φωτεινά τα χαμόγελα μικρών και μεγάλων! Σκορπίζουμε χρυσόσκονη, χαρά και αισιοδοξία!», αναφέρουν από τον Δήμο Ανατολικής Μάνης, προσθέτοντας:

«Σας περιμένουμε με χαρά κι ανυπομονησία να πασπαλίσουμε το Δήμο μας με χρυσόσκονη και ζάχαρη!».

Στις εκδηλώσεις θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς της covid-19. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις