ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ. Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο διάσημος καλλιτέχνης Νίκος Φλώρος στη δημοσιογράφο Βίκυ Φλέσσα και στην εκπομπή «ΣΤΑ ΑΚΡΑ».

Ο γλύπτης που έχει κατοχυρώσει τη θέση του στο διεθνές καλλιτεχνικό στερέωμα με την μοναδική τεχνική του, συναντά την Βίκυ Φλέσσα με αφορμή την επετειακή έκθεσή του «Ήρωες από Μέταλλο», στην πόλη της Καλαμάτας και στον εκθεσιακό χώρο της Συλλογής Ελληνικών Ενδυμασιών Βικτωρίας Γ. Καρέλια.

Στη συνομιλία τους ο Νίκος Φλώρος δίνει απαντήσεις σε όλα : Ποιοι είναι οι ήρωες από μέταλλο; Πως τους εμπνεύσθηκε; Για πόσο καιρό εργαζόταν συστηματικά για να επιτύχει το αποτέλεσμα; Τι τον ώθησε να παρουσιάσει ξανά έργα του στην Ελλάδα, έπειτα από τόσα χρόνια επιτυχημένης πορείας στο εξωτερικό; Αποκαλύπτει, μεταξύ άλλων, πως έχει ήδη δεχθεί επίσημες προσκλήσεις και η έκθεση αναμένεται να ταξιδέψει τους επόμενους μήνες σε Αυστραλία και Ευρώπη. Στη συντροφιά τους και η κυρία Βικτωρία Καρέλια, μιλά και μας παρουσιάζει το χώρο και τη συλλογή της η οποία και αποτελεί έργο ζωής, ενώ αναφέρεται στην επιτυχημένη σύμπραξή της με τον καταξιωμένο δημιουργό.

Όλα αυτά και πολλά ακόμη, θα παρακολουθήσετε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 12 τα μεσάνυχτα, στην ΕΡΤ2 και «ΣΤΑ ΑΚΡΑ» με τη Βίκυ Φλέσσα!

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις