KΑΛΑΜΑΤΑ. Η μεγάλη γιορτή των παιδιών και όλης της οικογένειας πλησιάζει και παρά τις δυσκολίες, φέτος η καθιερωμένη συναυλία στην Καλαμάτα θα είναι κοντά μας και πάλι μετά από δύο δύσκολα χρόνια!

Φέτος το επίκεντρο, είναι τα παιδιά αλλά και ολόκληρη η οικογένεια. Το Δημοτικό Ωδείο , λοιπόν, σχεδίασε μια βραδιά για όλους όσοι αγαπάνε την μουσική, το γέλιο, την ελαφράδα της διάθεσης, το χιούμορ, την ξεγνοιασιά, τα Χριστούγεννα και την ίδια τη ζωή!

Η συναυλία του Δημοτικού Ωδείου Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου στις 21:00, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας και με ελεύθερη είσοδο για μικρούς και μεγάλους.

Η Συμφωνική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου, η Παιδική, η Εφηβική και η Νεανική Χορωδία, μια γραφομηχανή,μια κιθάρα,ένας γάτος που γαβγίζει, δύο μάστορες,ένας μαέστρος, ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα για τα Χριστούγεννα, ένα ξεχασμένο όνειρο και πολλά ακόμα Χριστουγεννιάτικα δώρα θα σας περιμένουν με λαχτάρα και χαρά για να υποδεχτούμε όλοι μαζί τα φετινά Χριστούγεννα!

Δελτία δωρεάν εισόδου μπορείτε να προμηθευτείτε από το Δημοτικό Ωδείο Καλαμάτας από την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου έως και την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου και ώρες 15:00 - 21:00, ή από το Μέγαρο Χορού Καλαμάτας την Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου από τις 09:00 το πρωί ως τις 18:00 αλλά και την μέρα της συναυλίας από τις 09:00 το πρωί ως τις 18:00

Όλες οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

«Παραμύθια με τον Χρήστο»

H Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.Κ , εναρμονισμένη με το γιορτινό πνεύμα, θα φιλοξενήσει τις επόμενες μέρες, τον ταλαντούχο Χρήστο Δημόπουλο στα «Παραμύθια με τον Χρήστο».

Λίγα Λόγια για την παράσταση:

Η Ελισσώ, μια γοργόνα αλλιώτικη από τις άλλες, ο Ναπολέων, ένας μικρός ερωτευμένος δράκος, και οι Ουφ και Φου, δυο λαγοί που χωρίς κανένα λόγο κάνουν πόλεμο…

Τρεις ιστορίες που μας μιλούν για τη διαφορετικότητα, τον σχολικό εκφοβισμό και την ανοησία των ανθρώπων.

Τρία παραμύθια που έγραψε και αφηγείται ο Χρήστος Δημόπουλος .

Αυτές τις γιορτές στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τα παραμύθια εικονογράφησαν οι:

Σάντρα Ελευθερίου ( Η γοργόνα Ελισσώ)

Νικόλας Ανδρικόπουλος ( Ο δράκος Ναπολέων)

Και ο Νίκος Γιαννόπουλος ( Οι Ουφ και Φου)

Την μουσική έγραψε ο Δημήτρης Οικονομάκης

Παραστάσεις: Τετάρτη 22 και Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2021 στις 18:00μ.μ.

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2022 στις 12μ.μ. και Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022 στις 18:00μ.μ.

Είσοδος Παιδιών : Δωρεάν , Συνοδών :5€

Οι παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν σε "αμιγείς χώρους" για εμβολιασμένους αλλά και νοσήσαντες και με όλα τα μέτρα προστασίας που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Δημοσθένους 2, Καλαμάτα

2721082616

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις