ΜΑΝΗ. Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του Mega, με τίτλο η "Γη της Ελιάς", με τους πρωταγωνιστές να έρχονται σε σφοδρή σύγκρουση.

Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του. Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς…

Γη της Ελιάς: Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου

Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Δευτέρα (03/01)

Η Ελένη ξεκαθαρίζει στον Ανέστη πως αν ποτέ σηκώσει χέρι, την ίδια στιγμή θα τον καταγγείλει στην αστυνομία. Στο μεταξύ, ο Στάθης πετυχαίνει την Ιουλία στο καφενείο του Πότη και η αμηχανία που επικρατεί ανάμεσά τους είναι εμφανής σε όλους.

Η Μαρίνα και ο Μάνος προχωρούν σε διαζύγιο. Στο καφενείο συναντιούνται και ο Λεωνίδας με την Άννα, μ’ εκείνη να τον φλερτάρει. Ο Στάθης μπουκάρει στο σπίτι της Χάιδως σε έξαλλη κατάσταση, απαιτώντας να μην ξαναπλησιάσει την οικογένειά του.

Οι Βρεττάκοι πηγαίνουν στο σημείο που δείχνει ο χάρτης και ανακαλύπτουν ότι κάποιος βρέθηκε εκεί πριν από αυτούς… Η Μάρθα αυτοκτονεί και σοκάρει τους πάντες. Τι κρύβει ο Αλέξης;

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις