ΜΑΝΗ. «Η Γη της Ελιάς» - Spoiler: Όλο και πιο κοντά έρχονται ο Ιάκωβος και η Αθηνά, με τις ευλογίες της Μαρίας. Οι δύο τους θα κάνουν απόδραση στο Σούνιο και είναι έτοιμοι να προχωρήσουν σε σχέση. Φοβούνται, ωστόσο, τις αντιδράσεις των Βρεττάκων…

«Η Γη της Ελιάς»: Όσα θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές τη Τρίτη (18/01)

Η Αρετή κάνει μια τελευταία προσπάθεια να φέρει τον Στάθη κοντά της. Η Άννα και ο Λεωνίδας συναντιούνται μόνοι τους στο σπίτι της και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Αποστόλης ζηλεύει πολύ τον Ανέστη, η Ευτυχία όμως τον διαβεβαιώνει ότι δεν τον βλέπει πλέον ερωτικά. Οι τύψεις πνίγουν την Ιουλία και τον Γιώργη, και αποφασίζουν να μιλήσουν στον Ιάκωβο μόλις γυρίσουν από το Παρίσι για κάτι που έκαναν ερήμην του.

Ο Θεοδόσης πιέζει τη Μαργαρίτα να συγκατοικήσουν και οι προσπάθειές του αρχίζουν σιγά σιγά να αποδίδουν καρπούς. Ο Ισίδωρος αλλάζει τη διαθήκη του και αφήνει το 50% της περιουσίας του στην Αντιγόνη. Όταν ενημερώσει τον Μάνο, θα έρθουν σε τεράστια ρήξη. Ο Πότης βλέπει φωτογραφία από τον γάμο της Βασιλικής στο κινητό της Άννας και τη δείχνει στον Στάθη.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις