ΕΛΛΑΔΑ. Στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Beverly Hills βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοντέλο που έχει περάσει κάποια χρόνια στην Αμερική συναντάει φίλους και περνά μοναδικές στιγμές.

Μάλιστα, δεν ξεχνά να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media.

Ωστόσο, μια από τις αναρτήσεις που έκανε, το Instagram την έσβησε

Η παρουσιάστρια σε αυτή ήταν topless και η πλατφόρμα θεώρησε ότι τα συγκεκριμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα παραβιάζουν τους κανόνες του, καθώς αποτελεί προϊόν γυμνού. Έτσι διέγραψε τον εν λόγω ποστ.

Εκείνη δεν το έβαλε κάτω και δημοσίευσε ξανά τις φωτογραφίες της. Μάλιστα, στη λεζάντα έγραψε: «Νιώθω Μαντόνα στην τοποθεσία Μπεβερλι Χιλς. Που είναι το κακό σε ένα καλυμμένο γυναικείο σώμα @instagram;».

Δείτε τις φωτογραφίες που κατέβηκαν και ανέβηκαν ξανά

https://www.instagram.com/p/CZC1SU6vIIQ
https://www.instagram.com/p/CZEa8qgr2oc

Ποια είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Γεννήθηκε στην Πάτρα όπου και μεγάλωσε. Οι γονείς της ονομάζονται Κοσμάς και Αναστασία ενώ έχει μια μεγαλύτερη αδελφή, την Μαριλένα (γενν. 1986). Μετά το σχολείο, σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συνέχισε τις σπουδές της σε Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας. Παράλληλα με τις σπουδές της, ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, με μάνατζερ την Έλενα Χριστοπούλου. Το 2011 εξελέγη Σταρ Ελλάς στα ελληνικά καλλιστεία και την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Ελλάδα στο διαγωνισμό Μις Υφήλιος

Εκτός Ελλάδας, έχει ζήσει και δουλέψει ως μοντέλο σε μέρη του εξωτερικού όπως Νέα Υόρκη, Λος Άντζελες, Παρίσι, Μιλάνο, Αμβούργο, Φραγκφούρτη ,Κοπεγχάγη,Ελβετία, Βραζιλία, Λονδίνο, Μεξικό, Σουηδία, Φιλανδία, Αυστρία ενώ έχει συμμετάσχει σε ξένες καμπάνιες όπως της λιβανέζικης εταιρίας ενδυμάτων AliYounes, του αρώματος Gabriella Sabatini, την διαδικτυακή καμπάνια των Dolce & Gabbana. Επίσης συνεργαστεί με Cavalli, Armani κ.α. Ακόμη έχει περπατήσει στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου. Επιπλέον, έχει κάνει και εξώφυλλα όπως Vogue, Harper'sbazzar και πολλά άλλα.

Στην Ελλάδα έχει συνεργαστεί με εταιρίες όπως Toi&Moi, H&M, JCou Watches, TREsemmé και Radiant Professional ενώ έχει συντάξει άρθρα για τις ελληνικές εκδόσεις των περιοδικών Vogue και Madame Figaro. Επίσης έχει φωτογραφηθεί στα εξώφυλλα των ελληνικών εκδόσεων των περιοδικών Madame Figaro, InStyle, Glow. Από το 2018 μέχρι το 2020 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής στο Greece's Next Top Model ενώ το 2019 παρουσίασε το MadWalk - The Fashion Music Project. Την σεζόν 2020-2021, παρουσίασε τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή "Pop Up" στον ALPHA. Το 2021-2022 παρουσίασε την εκπομπή "Style me up" στον ALPHA.

Ακολουθήστε το notospress.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις